19.10.06

Sparta ko

Sparta Praga 0 - RCD Espanyol 2

La millora continua. Avui l’equip ha dominat i ha creat bones ocasions de gol. Al minut 16 en Luís García ha aconseguit el primer gol després d’un penal i això ha donat tranquil·litat als nostres. L’Sparta, lluny de renunciar al partit, ha mostrat un joc dur i contundent però els jugadors blanc i blaus no s’han arronsat i han seguit fent jugades d’atac sota la batuta de De la Peña. Al mig del camp en Zabaleta i en Fredson han exercit com a pulmons de l’equip i la defensa, amb Torrejón i Jarque, ha estat a l’alçada.
A la segona part l’Espanyol ha sortit amb molta intensitat i el conjunt txec s’ha vist superat en tot moment. Quan ja quedava poc per acabar el partit una bona jugada d’en Zabaleta, que ha recuperat la pilota al centre del camp, ha arribat fins a Riera que ha driblat a un defensa de l’Sparta i de fort xut amb l’esquerra ha batut el porter, Riera segueix millorant partit rere partit i la banda esquerra té un valor segur amb el jugador de ses illes.

A més, l’àrbitre ha volgut ser protagonista i quan en Pandiani encarava tot sol la porteria contrària un defensa li ha fet una entrada per darrera i l’home de negre no ha xiulat res, quan la jugada era de targeta vermella, el liniers també han volgut dir la seva, assenyalant fores de joc inexistents. També cal destacar el debut del jove del planter Julián López de Lerma. L'Espanyol és actualment el segon classificat a la lligueta de la UEFA.
D’aquesta manera el conjunt perico comença de forma positiva la seva aventura europea i pot dedicar aquesta victòria a Raul Tamudo que avui fa 29 anys i que s’ha quedat a Barcelona per decisió del tècnic.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi estic d'acord, El partit el vaig veure al canal 33 i el vaig escoltar a COMRADIO i va estar tot un plaer. Ara llegir això continua essent molt agradable. Enhorabona per la seva iniciativa,

-23-oca_008 ha dit...

Benvingut al món "blog"

Felicitats pel blog i a seguir així!!

Salutacions

PD: Et poso com enllaç a "Cuando la Pelota no Entra