29.10.06

Jugant a res

Llevant UD 0 - RCD Espanyol 0

El partit ha estat molt dolent i a la primera part ni l'Espanyol ni el Llevant han existit, la 2a part ha servit per veure dos equips diferents i els conjunts podrien haver marcat més d'un gol.
En Valverde ha reaccionat i ha posat en joc al Rifle Pandiani i a Luís García però això tampoc ha canviat la dinàmica de l'equip. També ha tornat, després de molts partits absent, Eduardo Costa que tampoc ha aportat res a l'equip. Zabaleta ha jugat avui de lateral dret i Lacruz ha format parella amb Jarque a l'eix de la defensa, Chica també ha fet un bon partit i ja està agafant confiança al primer equip. Al mig del camp Moisés ha jugat prou bé tot i jugar en una posició endarrerida i Jonatas ha estat un xic desafortunat.
Això comença a ser molt preocupant. Cal una reacció ja!
Sobre el partit Valverde ha comentat que "el millor de tot és que hem sumat aquí i seguim estant en la lluita" i també ha dit que "cal seguir intentant-ho"


FC Barcelona B 1 - RCD Espanyol B 2

- L'Espanyol B ha guanyat el derbi que es jugava avui al Mini Estadi, l'equip dirigit per Rubi ha començat perdent però ha sabut donar la volta al marcador amb els gols de Zamora i De Pablos. La nota negativa ha estat la lesió de Julián, que ha fet un molt bon partit fins que un jugador rival l'ha enganxat de forma malintencionada i el jove extremeny s'ha hagut de retirar entre llàgrimes i gestos de dolor. Bon resultat pels joves canterans que se situen a la zona tranquil·la de la classificació.

RCD Espanyol 3 - Sevilla FC 2

- L'equip femení també ha guanyat avui un important partit contra el Sevilla, les noies de Santi Fernández anaven perdent per 0 a 2 i amb gols de Marta Cubí (n'ha fet 2) i Adriana han pogut capgirar el marcador. Aquesta victòria omple de moral a les noies que segueixen amb el bon joc al qual ens tenen acostumats.