31.10.06

La secció d'atletisme

L'any 1918 es va crear la secció d'atletisme del RCD Espanyol, va ser iniciativa dels atletes Manuel Coutié i Luís Meléndez, que anys després es va dedicar al periodisme esportiu.
Però l'atletisme perico va desaparèixer i no va ser fins la postguerra que va tornar a renéixer portant una etapa gloriosa al club.
De tots els atletes que han passat pel club podem destacar a Manuel Coutié, que va ser atleta i després un membre encarregat de la secció, Antonio Amorós, Gregorio Rojo, Constantino Miranda, Tomàs Barris, Alberto Charlot o Maria Víctor entre d'altres.

Aquí un petit recull de fotografies de la mítica secció d'atletisme, els joves atletes vestint els colors blancs i blaus i defensant l'escut del RCD Espanyol.

Manuel Coutié, atleta i fundador de la secció l'any 1918

Alberto Charlot, un especialista en les curses de fons

Antonio Amorós

Constantino Miranda

María Victor, la gran campiona de l'Espanyol

Aquesta és una petita mostra (tal i com vàrem prometre) de fotografies de la secció d'atletisme de l'Espanyol, per qüestions d'espai no en podem incloure més.
Esperem que us agradi. Gràcies.

2 comentaris:

-23-oca_008 ha dit...

Enorme recull fotogràfic!! Com salten les llàgrimes al veure fotos aixií... Ojalá puguem veure un altre cop a l'Espanyol a l'èlit de l'atletisme!

Anònim ha dit...

La feina ben feta!! Enhorabona!