26.10.06

Mal joc i molta sort

Rayo Vallecano 1 - RCD Espanyol 1

Partit dolent el que ha jugat l’Espanyol, el Rayo Vallecano ha sortit molt motivat i mostrant un joc dur i de contenció al mig del camp.
Quan la primera part ja s’acabava Diego Torres ha avançat al conjunt madrileny amb un penal dubtós, en Gorka tot i endevinar la trajectòria de la pilota no ha pogut fer res per aturar el gol.
La segona part ha estat més del mateix, l’Espanyol ha donat signes de reacció però el Rayo ha merescut molt més tot i que ha acabat fos físicament.
Semblava que el campió de Copa tornaria a Barcelona amb un derrota però l’àrbitre ha senyalat una pena màxima que en Luís García s’ha encarregat de transformar. El davanter asturià ha fallat el penal però l’àrbitre l’ha manat repetir per que el porter estava avançat i llavors el 10 de l’Espanyol ja no ha perdonat, posant així un empat al marcador que deixa l’eliminatòria oberta.
A la sortida de l’equip del vell camp de Vallecas els aficionats locals han increpat als jugadors de l’Espanyol que han hagut de marxar amb protecció policial.
Esperem que la Copa acabi millor del que ha començat.