18.12.06

Sense sort

RCD Espanyol 0 - R Madrid CF 1

L’Espanyol ha fet el seu partit i el Real Madrid s’ha dedicat a practicar l’antifutbol.
La primera part ha estat caracteritzada per un joc molt espès i sense que cap equip domines la pilota, l’àrbitre ha tingut molt poc criteri, cada vegada que en Guti aixecava la mà o es queixava l’àrbitre feia sonar el xiulet. La segona part ha estat totalment diferent: al minut 4 el conjunt madrileny s’ha avançat després d’una pèrdua de pilota d’en Rufete. Cinc minuts més tard en Cannavaro ha estat expulsat per doble groga i l’Espanyol ha anat decidit a l’atac, ha entrat en Pandiani i en Coro per revolucionar el partit i intentar la remuntada, però no ha estat possible tot i les ocasions que s’han tingut.
A tot això els jugadors merengues s’han dedicat a perdre temps, tirant-se per terra, fent el ploramiques i simulant lesions davant la permissivitat de l’àrbitre.

Acaba aquí una ratxa molt bona dels homes de Valverde que segueixen en la zona tranquil·la i ben a prop de les posicions de UEFA.

L'Espanyol ha merescut molt més

Imatge del partit, un ploraner del Madrid perdent temps davant la permissivitat arbitral

3 comentaris:

-23-oca_008 ha dit...

Mientras sigamos en esta línea de juego y de actitud, no hay porqué preocuparse.

A por el Getafe!!

Saludos!

Anònim ha dit...

Dí que sí... es vergonzoso como perdieron tiempo.

Anònim ha dit...

La verdad es que esa grandeza que se decia del Madrid ya no existe.

Mal juego pero mucho oficio es lo que caracteriza al madrid de hoy. Dan pena, mucha pena. ¡Que forma de malgastar los fichajes!

Respecto al Espanyol, como sigamos así este año vamos a disfrutar.

Saludos!