23.12.06

La Junta General d'Accionistes

En un ambient plàcid és va desenvolupar la Junta General d’Accionistes, es van aprovar tots els punts i es va parlar de temes com el Nou Sarrià, la impugnació de la Supercopa, i l’estabilitat que necessita l’equip a la lliga. Es va presentar un audiovisual sobre el futur Sarrià i també va parlar un dels arquitectes encarregats de la construcció que va explicar tots els passos a seguir. En Dani va parlar del pressupost de l’equip i del crèdit sindicat i va fer esment d’un tema de pressions a algú de la directiva.
Després va arribar el torn de paraula i van intervenir diferents membres de la plataforma Espanyol 3.0, en Piera Martorell va mantenir un frec a frec amb el president Dani, però la Junta va acabar de manera tranquil·la. Es va notar molt l’absència d’en Quimet Canyelles, però tot i així va haver intervencions prou divertides.
La situació de l’equip va permetre al president i als seus consellers gaudir d’una relaxada reunió que aquesta vegada no es va veure alterada per cap problema informàtic.

Moment en el qual va intervenir Josep Maria Piera Martorell, membre de la plataforma Espanyol 3.0

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquesta junta no es va semblar en res a l'anterior. Possiblement els éxits esportius van fer que tothom estigués relaxat i ara per ara això és bo per a tots nosaltres.