4.12.06

Espectacle i remuntada

RCD Espanyol 2 - Sevilla FC 1

Els blanc i blaus han disposat de bones ocasions però s’han trobat amb un Palop molt eficaç. El Sevilla arribava sense perill, però al minut 22 una jugada de contraatac dels andalusos ha acabat en penal, un penal que només ha vist l’àrbitre ja que el linier ha indicat córner. El gegant Kanouté ha enganyat a Kameni en el penal. La polèmica ja estava servida i l’home del xiulet lluny de passar desapercebut ha fet esclatar la ràbia dels jugadors i l’afició blanc i blava quan no ha volgut xiular 2 clars penals a l’àrea del Sevilla, a més en una d’aquestes jugades en Tamudo ha vist targeta groga.
Amb aquests errors arbitrals i el descontent del públic s’ha arribat a la mitja part.
El segon temps ha estat diferent, tot i que l’àrbitre seguia fent de les seves i els jugadors del Sevilla perdien temps contínuament tirant-se per terra i simulant lesions.
Els jugadors pericos amb Tamudo com a líder han començat a atacar amb força la porteria contrària, primer Luís García i després De la Peña han tingut clares ocasions però la pilota s’ha passejat pel costat dels pals. El conjunt de Juande podria haver sentenciat en alguna contra però la defensa i en Kameni han estat molt bé. Al minut 68 ha arribat la jugada que ha trencat el partit, el davanter de Santa Coloma ha rebut una pilota a la frontal de l’àrea i ha deixat al defensa enrere després d’endur-se la pilota amb un toc d’esperó genial, el 23 s’ha quedat sol davant del porter i ha marcat. El partit tornava a estar igualat i l’afició seguia animant als seus fins que al minut 79 una bona combinació entre Pandiani i De la Peña ha arribat a peus d’en Luís García que després d’una gran passada de Lo Pelat ha marcat el segon gol de la tarda, la grada ha embogit.
Quedaven encara 10 minuts per acabar el partit i l’home del xiulet ha mostrat la vermella a Riera per una forta entrada sobre Alves.
Tot i el patiment a la grada en el temps d’afegit, el partit ha acabat amb victòria local i amb un esplèndid Espanyol que després de remuntar i imposar-se al temible Sevilla se situa lluny del descens i en una zona més tranquil·la.

El Sevilla posa la pilota en joc després del segon gol perico

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran partit dels nostres que ens permet treure pit. Quin golàs d'en Tamudo i és de la casa.

Anònim ha dit...

Tamudo: 103 gols amb l'Espanyol!
Aquest noi va camí de record.

Anònim ha dit...

No pude elegir mejor partido para asistir al Olimpic. Qué partidazo!!

Un saludo!

Anònim ha dit...

He descubierto esta página y te quiero felicitar. Un saludo