22.12.06

Bones festes i bon partit

Getafe CF 0 - RCD Espanyol 1

Després de l’ensopegada davant del Madrid l’equip s’ha refet i avui ha aconseguit tres punts molt importants. El partit ha començat amb bones accions de l’Espanyol, amb un Luís García i un Tamudo molt actius, al centre del camp en Moisés ho controlava tot i en defensa en Jarque estava jugant com un autèntic veterà, al seu costat Torrejón s’ha mostrat molt confiat. Al laterals en Chica i en Zabaleta han estat molt i molt bé, tot i que el jugador argentí ha estat substituït a la segona part perquè ha vist la targeta groga i tal i com anava el partit podia acabar al carrer.
Al minut 73 ha arribat la jugada clau, després d’una bona acció de Chica en Rufete s’ha inventat un dribbling i després de centrar la pilota en Tamudo ha marcat un gol que permet quedar-se en la zona tranquil·la de la classificació i passar unes vacances de Nadal ben relaxades. Al minut 87 i quan el partit ja estava a les acaballes l’àrbitre ha volgut compensar l’expulsió d’un jugador del Getafe i ha mostrat la segona targeta groga a Chica que ha marxat als vestuaris abans de temps.
L’Espanyol acaba l’any amb una victòria i en una ambient molt bo, l’equipa està en una clara línia ascendent s’acomiada del 2006 de manera alegre.