12.11.06

Un empat més

Real Sociedad 1 - RCD Espanyol 1

Avui l'Espanyol ha anat de menys a més, al minut 5 en Tamudo ha disposat d'una clara ocasió de gol però el porter de la Real Sociedad ha desviat a córner.
Després d'aquesta acció el partit ha sigut molt igualat i també força aburrit, sense ocasions clares.

Els dos conjunts s'han dedicat a controlar la pilota, el partit estava igualat i de tan en tan alguna jugada inquietava als porters, fins que al minut 30 el davanter Díaz de Cerio ha aprofitat una badada de la defensa espanyolista i ha enviat la pilota al fons de la porteria d'en Kameni.
Aquest gol ha posat molt nerviós als jugadors i també a Valverde que després del desastre del dimecres passat contra el Rayo no es podien permetre de perdre contra el cuer de primera.
S'ha arribat a la 2a part i això ha servit per a veure una altre imatge, l'Espanyol ha sortit ple d'ambició i ha començat a portar perill a la porteria dels donostiarres. Al minut 54 una gran jugada entre De la Peña i Luís García ha acabat amb gol de l'asturià. A partir d'aquí el conjunt blanc i blau ha merescut molt més, Tamudo i Luís Garcia en un parell d'ocasions podrien haver marcat però entre el porter i la defensa han desfet les il·lusions periques, la Real ha creat poques ocasions de gol i en Kameni s'ha encarregat d'aturar les bones accions del conjunt de Lotina.
A la recta final del partit han entrat en Coro i més tard en Pandiani però no han tingut temps per a canviar el resultat.
L'Espanyol ja porta 6 empats consecutius, tot i que avui ha merescut molt més i una jornada més segueix allunyat de la zona de descens, la jornada que ve serà important ja que els de Valverde jugaran contra un rival directe, el Bilbao.


3 comentaris:

Emilio ha dit...

A mi lo que de verdad me molesta, es que cuando quieren pueden. Han demostrado que saben tocarla y que pueden llegar a jugar bien a fútbol, pero esa maldita apatía que muestran durante tantos minutos es lo que nos está llevando a esta situación.

-23-oca_008 ha dit...

Ni sumamos ni dejamos sumar. Este empae solo valdrá si ganamos al Athletic con autoridad. Primero por nosotros y luego por ellos.

Saludos!

Spitfire ha dit...

Como bien ha dicho -23-, el empate ante la Real solo será bueno si el domingo le ganamos al Athletic... y espero que así sea, pues la afición nos merecemos una victoria lo antes posible. Felicidades por el blog ^^ Saludos!