27.11.06

El Periódico de Catalunya

El passat 25 de novembre El Periódico de Catalunya va publicar a la secció de Gran Barcelona (pàgines 38 - 39) un reportatge sobre "El transport públic a Barcelona" on parlava dels nous autobusos nocturns i d'altres temes relacionats amb el transport a la ciutat. En una petita secció anomenada "Les opinions dels viatgers" es feien preguntes a diferents usuaris del nitbus sobre la qualitat del servei, el temps d'espera o el preu dels bitllets.
El que més em va sorprendre va ser veure un noi vestit de l'Espanyol en una de les fotos.

La meva pregunta és:
Com és que un diari com El Periódico de Catalunya, que normalment no tracta correctament a l'Espanyol, no dòna gaires notícies o fins i tot fa cas omís d'algunes informacions, publica una foto on surt un jove lluint la blanc i blava?

Potser el fotògraf és perico o el periodista és soci de l'Espanyol i posant aquesta foto donaven un toc de color blanc i blau al reportatge.

Espero les vostres hipòtesis i teories. També aprofito per felicitar al noi de la foto per ser de l'Espanyol i per la seva paciència mentre espera el nitbus.


El Periódico de Catalunya 25 - 11 - 2006

6 comentaris:

Emilio ha dit...

Cuando menos es curioso. Precisamente, el jueves pasado, en el avión que me llevó a Barna me leí "El Periódico" y no dedicó ni una sola línea, pero es que ni una, a nuestro partido de Uefa. La verdad es que como dices, no nos suele tratar muy bien.

Anònim ha dit...

Molt original el tema d'aquest article. És possible que ningú més volgués sortir a la foto però jo votaria per dir que el fotògraf o el periodista són de l'Espanyol. És una manera intel.ligent d'anar ficant amb calçador coses de l'Espanyol.

Anònim ha dit...

Molt bona aquesta!!!! Enhorabona a l'articulista i sobre tot al noi de la foto. Sempre es bó que parlin d'un, encara que sigui per un tema fora de l'esport, o millor dit, aixó d'anar a buscar el bus o un taxi despres d'un partit de futbol, no es pot anomenar esport???? aixx no ho sé, no deixan de ser tonteries meves alhora de fer un cafetó.

Anònim ha dit...

Lo que te ha faltado por publicar era la opinión de ese perico.

Guim ha dit...

Keyplus, gracias por tu observación.
Un saludo perico!

Anònim ha dit...

Totalmente de acuerdo con Emilio Corbacho, y eso que si no estoy equivocado en dicho diario trabaja un gran perico como Joan Terrats. Debe ser cosa de la línea marcada por la Editorial.Y lo del muchacho en cuestión es posible que haya aparecido porque fuera tan tarde que era la última persona con la que se encontró el periodista y así pudo terminar el reportaje.La verdad es que sorprende agradablemente. Buen trabajo y mucha suerte!!.