4.2.07

Poden amb nosaltres

RCD Espanyol 1 - Real Zaragoza 2

El partit ha començat amb un minut de silenci pel President Vilà Reyes i en Dani Sànchez Llibre ha fet entrega d'un ram de flors a la vidua i d'una samarreta de l'Espanyol a la neta del difunt president.

Els homes de Valverde segueixen sense funcionar, davant del Zaragoza han sortit sense les idees clares i no han sabut aprofitar les seves opcions. El conjunt aragonès ha aprofitat les poques ocasions que ha tingut i mentres l'Espanyol ha desaprofitat les oportunitats de les que disposava. Marc Torrejón ha rematat un parell de vegades i la pilota no ha entrat per ben poc, també Tamudo ha rematat a porteria però la pilota ha acabat a còrner. El mig del camp no ha acabat de funcionar i ni Jônatas ni Eduardo Costa han pogut dirigir el joc de l'Espanyol. A la 2a part Costa ha perdut una pilota que ha acabat en un ràpid contratac del Zaragoza i que ha significat el primer gol visitant. Més tard els blanc i blaus han empatat el partit amb un gol de Luís Garcia, que ha estat un dels millors jugadors de l'Espanyol, però poc ha durat la alegria, ja que en la jugada següent els aragonesos han tornat a marcar aprofitant un error defensiu. Finalment 1 a 2 i l'Espanyol que encara no s'ha recuperat de l'ensopegada a Tarragona.
De moment sembla que l'equip aspira a la permanència i cal aconseguir els punts necessaris ben aviat per evitar patiments.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure com acabarem aquest any.

Anònim ha dit...

sembla q l'equip hagi perdut punch, surten cansats. De la Peña és imprescindible i això es nota. com podem passar de l'eufòria al derrotisme en quinze dies? Espero que la cosa es redreci. Visca l'Espanyol!

Ferruti ha dit...

Ahora solo vale ganar al Celta si no nos queremos complicar la vida

Spitfire ha dit...

Doncs al llegir la teva crònica me n'adono que el millor del partit va ser el respectat minut de sileci a Vilà-Reyes, on no es va sentir ni una paraula. Prefereixo no pensar en el partit del Zgz, perquè cada vegada ens estem acostant més al "atolladero" i no seria capaç de viure un final de temporada com el de l'any passat... en fi, salutacions!

Anònim ha dit...

Tot i que sembla que venen les vaques flaques, tot el club sap el que vam viure l'últim partit de la temporada passada. Llavors? Doncs que juguin ells i nosaltres a deixar de banda el conformisme i a donar suport. Realment és més qie possible que la marxa a Cornellà-El Prat sigui el moment de canviar la història del nostre Espanyol.

Miquel ha dit...

A veure si espavilen ja que sinó.. malament rai.. Jo novaig poder anar al camp perque tenia febre, però ara ja estic recuperat i al pròxim partit hi tornaré! A tornar a animar fins a quedarme afònic! que això no pot ser.. La UEFA ens espera! Ha de ser una relitat i no un somni!
VisKa l'eSpanYoL.