31.12.09

Hola 2010

Ara que acaba el 2009, espero que el nou any ens porti el millor de la nostra història i poguem crèixer més. Enrere queda un any amb moments bons i d'altres d'inmnensa tristesa. Tot això ens ha de servir per fer-nos forts i crèixer davant de les adversitats.
VISCA L'ESPANYOL!...i un record per tots aquells pericos que ens han deixat. El cel segueix sent blanc i blau.

5 comentaris:

Josep Maria ha dit...

Bon any nou!!!
un record per tots aquells que ens van deixar el 2009 i aquells que malauradament no van veure l'estrena del nou estadi del RCDE, però que també es van estalviar patir el trauma de la mort del nostre capità, tan sols una setmana després. Aquest és nostre destí: La tragèdia acompanyada de la eufòria i a l'inrevès. Donant voltes sempre en una muntanya russa i a vegades jugant a la ruleta russa...
Esperem que 2010 sigui millor en tots els aspectes.
Que siguis feliç, Guim.

Tot Montmeló ha dit...

Molt Bon Any 2010! Jo per enguany no demano ni UEFA ni res (a principi de Lliga demanava la Copa i ja vam veure com va anar...), simplement demano no patir. Tenir una temporada tranquil·la en tots els sentits, i que el deute que acumulem vagi eixugant-se. A veure si per la propera temporada podem configurar un equip més competitiu.

Anònim ha dit...

Tothom esperem l'any 2010 amb ganes i esperança però amb el pas dels dies sembla que ens haurem de conformar com sempre:no patir esportivament i que les coses no empitjorin com acostuma a succeir. Acompanyat del meu habitual optimisme estic convençut que ens sortirem amb nota, un 8, en tots els aspectes. Un any amb salut i poder continuar cridant visca l'Espanyol serà un bon any.
Quasimodo

Jaume21 ha dit...

Bon any nou a tu també!! Esperem que el 2010 sigui molt millor pel RCDE, jeje. Quan t'aburreixis et pots passar pel meu blog, que també és del rcde, i comentar qualsevol cosa. Fins un altre!!

http://pasion-irracional.blogspot.com/

Anònim ha dit...

http://montielpolis.myminicity.es