11.1.07

Món Blanc i Blau

L’Espanyol necessita obrir-se al món, mostrar la seva imatge d’equip centenari i donar-se a conèixer com a campió de Copa. Si bé actualment el joc de l’equip no acompanya, s’han d’utilitzar altres vies per a fer difusió del sentiment blanc i blau.
Hem d’aprofitar el valor dels personatges il·lustres que senten els nostres colors i així fer arribar l’Espanyol al major nombre de gent possible.

Deixo aquí algunes idees per a la directiva:

- Començant per en
Pau Gasol i el seu germà Marc, aquest dos gegants del bàsquet i actuals campions del món que no s’amaguen dels seus colors podrien venir algun dia a l’estadi i fer el xut d’honor abans de l’inici d’algun partit. D’aquesta manera als germans de Sant Boi els hi dedicaríem un bany de masses.
- La Gemma Mengual, la sirena blanc i blava, tot i que ja ha estat en més d’una ocasió al camp i ja forma part de la Fundació Privada de l’Espanyol també és benvinguda i ens anima molt.
- En
Manel Lucas i en Sergi Mas, fent les seves magistrals imitacions al programa Polònia de TV3 i resistint els culés que els rodegen, podrien aportar l’humor que necessitem en el nostre trist estadi.
- La Chiqui Martí, a molts els agradaria veure a aquesta esplèndida ballarina fent un espectacle amb una samarreta de l’Espanyol.
- El grup català Gossos té un component perico (segons les meves informacions) i no estaria malament que els socis de l’Espanyol gaudíssim de la música d’aquest grup, encara que difícilment podrien igualar un dels grups pericos per excel·lència com és Statuas d Sal.

Segurament podríem allargar aquesta llista amb un munt de noms com els germans Jofresa, Dani Garcia (exjugador de la Penya), Josep Maria Izquierdo, el Sheriff Manel Comas, el tenista Beto Martín, Xavi Moya, Enric Calpena, les germanes Azón, el waterpolista i actual conseller Dani Ballart, l'escriptor Francisco González Ledesma i el poeta David Castillo, l'actor Carles Canut i David Fernández, el showman Boris Izaguirre, els polítics Abel Matutes i l'amic Niubó entre d'altres...
Tots plegats de ben segur farien una gran difusió d’espanyolisme i engrescarien als socis i afeccionats pericos.

1 comentari:

Josep Maria ha dit...

Si, i tant que si.. que surtin de l'armari tots els pericos que tenen miraments de confesar-ho en aquesta societat tan mediatitzada per l'influència cule.
I si els que diuen que simpatitzan, amb el nostre club es treiesin el carnet, el potencial d'aquesta entitat augmentaria tant que ni els destructius mitjans culés ho podrien evitar-ho.
Felicitats per el teu blog, tot es poc per el nostre club.