9.11.09

Visitant Gijón

Aquest ha estat un cap de setmana atípic. He aprofitat per fer una escapada a Asturies amb l'excusa de veure l'Espanyol. El nostre viatge es va iniciar divendres. Desprès de 12 hores de viatge, parades en estacions de servei per reposar energies, quedar-nos fregits a l'autocar i tastar els primers gots de sidra tot entrant per terres astuarianes vem arribar a El Molinón on vem comprar les entrades. Desprès d'això vem passar per l'hotel a deixar la maleta i a dinar. Vem anar degustant la varietat de pinchos acompanyant tot això de sidra. Desprès a descansar i fer temps per conèixer les bondats de la nit asturiana. Molta festa, molta diversió i molts riures.


A l'endemà, aixecar-nos, arreglar-nos i a dinar abans del partit. Un diumenge amb molta pluja, fred i aire. El Molinón un camp vell i bastant deixat tot i les remodelacions que s'estàn fent. Bona gent i una afició molt respectuosa que van tenir el bonic detall de recordar el nostre etern capità amb una pancarta. El resultat no va ser l'esperat però els bons moment viscuts durant el viatge i l'estància ens van fer gaudir d'un cap de setmana genial. A la tornada fred i empapats per la pluja.
Aturades amb l'autocar per sopar i estirar les cames. Hores i hores a l'autocar fins a arribar a Barcelona, deixant enrere un munt de quilòmetres i bons moments viscuts. I això és més gran que qualsevol victòria.

4 comentaris:

Tot Montmeló ha dit...

Doncs sí, això és més que qualsevol victòria. Jo aquest cap de setmana no he estat a Gijón, però sí a Càdiz, veient el Cádiz-Betis. I només tinc paraules bones per descriure tot el que vaig viure aquell dia. Un desplaçament increíble, com el teu, vaja.
Una abraçada!

Emilio ha dit...

Di que si Guim, habiendo sidra y buenas tapas, ¿qué mas da como acabara el partido? ^_^

Anònim ha dit...

Mira per on! Conèixer Espanya gràcies al futbol. Pràctic i intel·ligent. A veure si l'Espanyol et permet conèixer Europa.Et felicito.
Quasimodo

esmegmatitzat ha dit...

no me les hauras robat tu, oi?