31.12.08

Adéu 2008!

Per fi ja s'acaba aquest nefast any. Esportivament parlant no hem estat a l'alçada de les expectatives que s'havien creat entorn de l'equip. Després del partit contra el Villarreal tot es va convertir en un conte molt trist. Començant per algunes derrotes doloroses, com al camp del Valladolid (on ens van marcar el gol més ràpid de la lliga), o la pallissa que ens va caure a Múrcia, on un equip patètic entrenat per Javier Clemente ens en va fotre cuatre. També les lesions ens han marcat molt. En Tamudo amb un braç trencat, el De la Peña amb...moltes coses trencades, el Rufete que ha passat més hores als serveis mèdics que a casa seva.
Tot això mica en mica ha anat crispant a la gent i ha acabat amb una desunió entre el públic i els jugadors. Ara, de moment, la situació és força semblant a la de la temporada anterior però esperem que aquest 2009 ens torni ben amunt.
Des d'aquí us desitjo un bon 2009 i una abraçada ben forta!
Salut i Espanyol!

3 comentaris:

Tot Montmeló ha dit...

Bon Any Nou, una abraçada també per tu!!
Per cert, que abans me n'he recordat... a veure si ens veiem i em pots deixar el DVD de la Fundació... que em fa il·lusió.. ^^

Emilio ha dit...

Feliz año Guim.

P.D. No le pases el vídeo a Dani, que es un chupacámaras de mucho cuidado ja ja ja ja.

Anònim ha dit...

Quina satisfacció per a les meves neurones llegir la Chatarra. Gràcies. Quasimodo