23.4.07

He tornat!

Demano disculpes per tot aquest temps que he estat desaparegut, he anat molt malament de temps i no he pogut dedicar cap moment al blog. Ara tornaré ha escriure però d'una manera diferent...s'ha acabat fer cròniques dels partits i em dedicaré a parlar més de totes les sensacions que em produeix l'Espanyol.
Bé, ara de moment no sé que posar perquè des de que va acabar el partit de diumenge jo (i milers de pericos també) estic pensant en el Werder Bremen. Els nervis em tenen fatal i això que aquesta setmana tinc alguns exàmens prou importants, és a dir que entre el partit de UEFA i les assignatures que haig d'estudiar acabaré fotut...
Doncs això és tot, ens veiem aquest dijous a la porta 2 a compartir una bona cerveseta (tinc ganes de conèixer a Spitfire i que m'expliqui la seva conversa telefònica amb el Luisfer i també ganes de conèixer a l'home més perico d'Ibiza...).
A guanyar!

Aquest sóc jo amb la meva primera samarreta de l'Espanyol, i espero poder-la lluïr a Glasgow

13 comentaris:

Emilio ha dit...

¿ Todavía te entra la camiseta ?. A mi la mía si, pero claro, yo me la compré cuando tenía 15 años y desde entonces hasta ahora, mas que crecer creo que voy encogiendo ja ja.

Celebro que estés de vuelta.

Por cierto, menos mal que Spitfire habló con el mashote antes de lo del domingo, que si no vete a saber que hubiese pasado ^_^

Spitfire ha dit...

Abans de res, encantat de tornar-te a veure per aquí. Sobre el Mashote... ejem... el tenia comprat xDD Si no arribo a parlar amb ell potser hagués arribat a les mans amb el Txingurri.

Suposo que sobre les 19.00h ja estaré per la zona del chiringo (allà davant de la tenda de l'espanyolista) bebent, fent el burro i cantant. Suposo que dec ser fàcil de veure (1.93m)... però per si un cas, envia'm un mail a spitfire_bcn@hotmail.com i ens passem els telefons ;) Una abraçada i visca l'Espanyol!

PD: la primera samarreta que vaig tenir va ser una Puma amb el 11 de Jordi Lardín... Tinc intenció de conservar-la durant molt de temps, i si algun dia tinc fills, sera seva.

Josep Maria ha dit...

Hola!!! pensava que te l'havien vengut la "Chatarra" ...

Benvingut de nou a la boglosfera, i a veure si aquestes dues setmanes toquem la gloria amb la classificació per la final, la Superlliga femenina i la Copa de campions juvenil , trofeig que encara no tenim, i que a la tercera diuen va la vençuda...Potser demano massa. Però aquest ha estat sempre nostre màxim problema. Exigir poc i conformar-nos massa amb qualsevol cosa. I això a la llarga acomoda als professionals...
Vinga, ¡som-hi!
Una salutació

Guim ha dit...

- Emilio: Bueno, ahora la camiseta que me entra es la de mi padre y esta a pasado a llevarla mi hermano. Jejeje! Saludos!

- Spitfire: Quines amistats eh...perquè deu n'hi do amb el Mashote. És tot un personatge! Ja t'he enviat el m@il i espero veure't dijous. Vagi bé!

- Josep Maria: Aquestes setmanes poden ser molt maques si el primer equip juga com sap i el femení i el juvenil van al 100% en els seus partits. A guanyar! Visca l'Espanyol!

-23-oca_008 ha dit...

Benvingut de nou!

Emilio ha dit...

Guim, seguramente estaré a partir de las 19,15 horas por la zona de la tienda. No quiero comprometerme porque todavía no se si iré directo al campo o pasaré antes por casa de mi hermana, que vive en el otro lado de Barcelona. En cualquier caso, como he visto que has quedado con Spitfire, si os parece y como él tiene mi teléfono, me dais un toque por si estoy por allí.
Un saludo.

Guim ha dit...

Perfecto Emilio. Parece que el encuentro entre bolggers pericos se avamzará. Porqué recuerdo que decíamos de hacer el 1er encuentro en Glasgow! Jajaj! Saludos!

Anònim ha dit...

Saludos Guim!

Yo también estaré por la puerta 2 a eso de las 19:15, asi que nos veremos ya que conozco a todos estos personajillos que deambulan por los blogs...

Guim ha dit...

Hola Ferruti! Por lo visto hoy tiene lugar el primer encuentro de perico-bloggers! Jajaja! Nos vemos!

Anònim ha dit...

Una mica de serietat amb el blog. No volem absentisme. Benvingut i benretrobat. Aquesta nova etapa sembla que promet. Gràcies.

Spitfire ha dit...

Va ser un plaer coneixe't en persona! I més quan vam poder celebrar junts la victoria al final del partit amb l?emilio... va ser apoteòsic, orgàsmic... INDESCRIPTIBLE! Visca l'Espanyoool! Una abraçada i ens veiem per Montjuïc!

Josep Maria ha dit...

Guim: Quina joia de partit i de resultat malgrat que els "agoreros" puguin recordar el succeït fa dinou anys. Ja signaria jo en aquests moments totes les eliminatòries per SEMPRE fer un 3-0 en el partit d'anada.

Felicitats a tots els pericos. Salutacions.

Guim ha dit...

Quina nit! Després de parlar i compartir un cerveseta amb l'Spitfire i saludar al Xavi Salvatella, cantar i celebrar 3 gols que ens apropen a Glasgow, saludar breument a l'Emilio i quedar-me amb les ganes de veure al Ferruti puc dir que va ser una nit màgica...Gràcies per aquest somni europeu! Visca l'Espanyol!