6.11.06

Victòria moral

RCD Espanyol 1 - Valencia CF 1

Una vegada més l'àrbitre ha privat a l'Espanyol de la victòria, els nostres han sortit molt motivats i amb unes ganes impressionants, la primera part ha estat de clar domini blanc i blau i de joc brut, dur i destructor per part del conjunt valencianista. Però l'àrbitre lluny de fer justícia ens ha castigat excessivament. L'equip seguia atacant, amb Riera i Rufete per les bandes el perill era constant i en De la Peña pel mig també feia patir a la defensa che. Al minut 22 una falta rematada per Tamudo ha estat desviada per Cañizares i enmig de l'àrea en Riera ha resolt enviant la pilota al fons de la xarxa.
En defensa la seguretat ha estat absoluta i en Kameni ha mostrat les seves qualitats felines, en Zabaleta i el Chica tenien ben controlats al jugadors del Valencia que corrien per les bandes i l'Espanyol s'ha fet amo del partit.
En una jugada carregada de polèmica, amb un clar fora de joc els valencians s'han plantat davant d'en Kameni que ha desviat un xut que en Jarque ha tret sota els pals però que segons l'àrbitre i el seu gran assistent era gol, aquesta decisió ha fet enfadar a jugadors i públic.
Amb aquesta jugada polèmica s'ha arribat a la 2a part, on el desgast físic s'ha fet notar i els dos equips han baixat la intensitat de joc.
L'àrbitre, una vegada més ha afavorit els interessos dels vistants i ha expulsat amb vermella directa a l'esquerrà Riera, que sorprès ha marxat camí del vestuari, aquí s'ha trencat el partit i l'home de negre ha xiulat un munt d'improperis contra l'Espanyol.
En Valverde no s'ha resignat a empatar el partit i ha fet sortir a Costa per equilibrar la balança al mig del camp, més tard han saltat al terreny de joc en Coro i en Pandiani, però no han tingut opcions. El Valencia, amb un home més ha avançat a tots els jugadors i ha buscat el gol però la jove defensa espanyolista plena de jugadors del planter (Jarque, Torrejón i Chica) ha resistit els atacs.
Finalment empat a un i la situació de l'equip millora dia a dia, no sortim de la zona baixa però el bon joc mostrat avui ens omple d'optimisme.

Volem destacar també el detall dels nostres jugadors que han sortit al camp amb una samarreta on hi deia "Ànims Puyi" per tal d'acompanyar moralment al jugador del FC Barcelona que recentment ha perdut al seu pare en un accident. Des d'aquí també volem donar el nostre suport a la família d'en Carles Puyol.

1 comentari:

Emilio ha dit...

Un empate mas. La imagen fue buena. A mi modo de ver, hubiese cambiado a Rufete al descanso, porque se veia que no tenia el día bueno. Ahora a por la Real, a ver si empezamos a sumar de tres en tres.