12.11.06

Resultats a Sadrià

RCD Espanyol 2 - UDA Gramenet 2

- L'Espanyol B ha empatat a 2 gols contra la Gramenet en un partit molt intens.
El filial ha tingut ocasions suficients per a guanyar el partit però la Gramenet s’ha mostrat molt forta en defensa i en atac ha fet les coses bé. Al minut 6 els de Santa Coloma s’han avançat al marcador i els joves del planter perico han buscat l’empat amb insistència fins que una bona jugada de De Pablos ha acabat a peus de Zamora que ha igualat el marcador. Quan semblava que la primera part acabaria amb empat, un error defensiu ha acabat amb gol de la Grama que després d’un gran contraatac es tornava a avançar al marcador, tres minuts més tard l’Espanyol ha tornat a empatar el partit amb un gol d’Àngel.
A la segona part Yagüe ha tingut bones ocasions per marcar però la fortuna no l’acompanyava. Els blanc i blaus buscaven amb insistencia el gol de la victòria i la Gramenet mostrava també una bona imatge.
Finalment 2 a 2, en un partit molt obert i on els dos conjunts podrien haber guanyat, l’empat és un resultat just i els dos equips han mostrar un gran partit caracteritzat pel bon joc i l’esforç físic.

Entrada del partit entre l'Espanyol B i la Gramenet

RCD Espanyol 3 - San Francisco 0

- El Juvenil segueix líder de la Divisió d'Honor i avui s'ha exhibit, ha controlat en tot moment el partit i ha mostrat un joc constant, ha costat marcar el primer gol però després el partit ha resultat molt més fàcil. La primera part ha acabat amb 1 a 0 favorable als blanc i blaus.
A la 2a part el conjunt de ses illes ha buscat l'empat i ha tingut un parell de bones ocasions però el porter Isaac ha aturat de manera espectacular.
Quan el partit ja entrava en la recta final els jugadors d'Óscar Perarnau han marcat dos gols més en dues jugades molt bones.
El jugador més destacat del partit ha estat Xavi que ha fet un hat-trick.
Així l'Espanyol segueix líder i el segon classificat ja està a 7 punts.
Bona diferència de punts per al Juvenil.


El Juvenil segueix líder i ja té els segon classificat a 7 punts


RCD Espanyol 2 - Oviedo Moderno 0

- El femení ha guanyat en un partit interessant, la primera part les de Santi Fernández han creat moltes ocasions de gol però no hi havia manera de marcar, Marta Cubí, Sara Serna i Adriana buscaven el gol però la portera i la defensa asturiana desfeien els atacs de les blanc i blaves.
L'Ovideo Moderno no ha creat problemes i les poques ocasions que ha tingut per marcar han estat ben desbaratades per la portera Cristina i la línea defensiva formada avui per Marta Torrejón, Míriam Diéguez i les laterals Ane i Aida.
A la segona part l'Espanyol ha tingut més encert i quan només es portaven 5 minuts s'ha avançat al marcador amb un gol de Marta Cubí, a partir d'aquí les jugadores han jugat més tranquil·les i han desplegat un molt bon joc i han donat una gran imatge. El conjunt asturià no creava perill i només alguna jugada aïllada inquietava a la defensa. Finalment Adriana ha fet el segon i definitiu gol després d'una gran vaselina.
D'aquesta manera les jugadores periques se situen colíders i aprofiten la derrota del Levante.

La portera Cristina ha fet aturades molt bones, tal i com mostra la imatge

4 comentaris:

Fernando J. Cansado ha dit...

Hola, gràcies pel teu missatge al meu blog, he posat un link.

La veritat, és molt bonic trovar tants "pericos" dins d'aquesta autopista informativa. La "pedrera" ens dona tant de goig que seria trist desaprofitar tants productes.

Es veu jugadors bons al Juvenil A?

A mi m'agrada del Espanyol B Yagüe...però es molt difícil seguir des de molt lluny.

Guim ha dit...

Hola Fernando! Gràcies també pel teu comentari, et poso com a link en aquesta ascendent comunitat perica a internet.

Al Juvenil A hi ha jugadors molt bons amb detalls de qualitat impressionants però es necessita molta sort per arribar a despuntar en el món del futbol.
A l'Espanyol B també tenim jugadors bons, Yagüe n'és un d'ells, és un lluitador nat. A mi del B m'agrada Toni Lao. Espero que en un futur aquests jugadors tinguin la responsabilitat de guiar al primer equip i siguin jugadors clau per a l'Espanyol, això voldrà dir que la nostra pedrera funciona i està viva.

Una salutació blanc i blava!

Josep Maria ha dit...

Si no fos per els partits del futbol base i les noies, que malament ens ho farien passar aquesta gent. Al menys Sadrià serveix per oblidar certs espectàcles que prefereixo no recordar, i pogué gaudir de bon futbol, que malgrat es guanyi o es perdi, en el primer equip fa molt de temps que no veiem. Salutacions

Josep Maria ha dit...

I del juvenil, m'està sorprenent Xavi García que no ja per el hat trick d'ahir, si no per els gols que ha fet en altres partits, i han donat punts importants, de la mateixa manera que no hem d'oblidar a Zamora que per banda dreta està revolucionant l'Espanyol B, tot i ser juvenil encara.