8.11.06

Eliminats

RCD Espanyol 0 - Rayo Vallecano 1

Partit molt trist, l'Espanyol ha disposat d'alguna ocasió de gol amb un parell de remats de Moisés Hurtado i un xut de Coro que el porter ha desviat, però finalment un Rayo molt superior s'ha endut la victòria. El conjunt madrileny ha sortit molt concentrat a la 2a part i amb la convicció de guanyar el partit, en Michel ha acabat una bona jugada amb un remat impecable que posava l'eliminatòria a favor del Rayo i mentres els blanc i blaus es passejaven pel camp.
L'afició s'ha mostrat molt molesta pel joc de l'equip i s'han començat a sentir els primers xiulets i crits contra els jugadors i la directiva, també s'ha vist algun mocador. Els prop de 7000 aficionats presents a l'estadi han soportat un partit nefast i dolent del conjunt espanyolista.
Valverde ha fet alguns canvis que no han servit per a res i la situació de l'equip comença a ser molt preocupant i l'Espanyol ja es troba en una situació molt crítica. Els jugadors no han estat a l'alçada del partit i només Zabaleta, Coro i algun altre jugador han demostrat un joc constant i atrevit durant els 90 minuts.
Finalment el Rayo, equip de 2a B passa a vuitens de final i carregat de moral després d'eliminar a l'actual campió de Copa.

D'aquesta manera acaba la partipació copera de l'Espanyol i ja no pot defensar el títol conquerit l'any passat.

L'Espanyol cau fulminat pel Rayo

4 comentaris:

-23-oca_008 ha dit...

Que voy a decir que no se haya dicho ya...

Lamentable...

Josep Maria ha dit...

Es el que hi ha, i fa molt de temps que aquesta situació es veu... i sempre no venen els gols al minut 91.Fa molts partits que ens prenen el pel i fa molt de temps que ens prometen que no patirem per salvar el coll, i cada vegada ho tenim pitjor.

Anònim ha dit...

La vida dóna moltes voltes i el que avui és negre, demà ens pot deixar bocabadats. Endavant amb aquests blogs. Com va dir un gran perico ja desaparegut, en José Manuel Blanco, cal fer de la lluita de la nostre lluita un Vietnam. Molts com tu la feina que feu serà impagable.

Anònim ha dit...

Vaig sortir de l'Estadi sense ganes de tornar-hi, però aquest club som nosaltres i sense nosaltres, senzillament, i a diferència d'altres, cent anys d'història anirien directament als llibres d'efemèrides.

I la blogosfera perica, que veig que feliçment ja té un nou integrant, només n'és un exemple més. Endavant amb aquest espai i visca l'Espanyol!

Salutacions b-i-b,

XS