24.11.06

Nit de gols a Europa

RCD Espanyol 6 - SV Zulte Waregen 2

Bogeria de gols a la UEFA, a la primera part el Zulte no ha fet res, i l’Espanyol s’ha passejat pel camp, amb un Coro molt incisiu i una parella de davanters com Luís García i Pandiani molt treballadors. Als vuit minuts de joc en Coro ha fet una gran jugada que ha acabat al fons de la porteria, cinc minuts després el Rifle amb un cop de cap impecable ha fet pujar el segon gol al marcador.
El gol dels belgues ha arribat en una badada defensiva i més tard, el tercer gol favorable a l’Espanyol, ha estat gràcies a un mal refús d’un defensa que s’ha fet el gol en pròpia.
Després en Riera ha caigut a l’àrea i l’àrbitre ha xiulat penal, en Luís s’ha encarregat de marcar des dels onze metres i posar el 4 a 1 al marcador.
Aquest resultat ha fet marxar als jugadors ben tranquils al vestuari.
A la segona part l’Espanyol ha sortit molt relaxat i el Zulte ha fet el segon gol aprofitant la mala sortida de Gorka en un córner. Després ha aparegut Luís Garcia per fer el cinquè gol, Valverde ha aprofitat el moment per donar descans a jugadors com De la Peña, Riera i Luís Garcia i han entrat al camp Eduardo Costa, Moha i Rufete.
Finalment i per arrodonir una nit de màgia europea en Pandiani ha rematat de manera oportuna un córner centrat per Moha.
Així l’Espanyol se situa líder de grup i en dos partits a la lligueta de la UEFA ja ha fet 8 gols.
El conjunt blanc i blau mai abans havia aconseguit marcar tants gols en un partit de competició europea, per tan ahir va ser una jornada històrica amb el 6 a 2.
Aquest resultat dóna certa tranquil·litat abans del partit de lliga contra el Betis, i el partit de UEFA de la setmana vinent contra l’Ajax.