26.11.06

Punt d'infart

Real Betis 1 - RCD Espanyol 1

L’Espanyol ha fet un bon partit, a la primera part no ha creat gaires ocasions de gol i el Betis ha dominat, creant oportunitats clares de gol, que en Kameni s’ha encarregat de desfer, al minut 32 l’àrbitre ha xiulat penal en una jugada en que Kameni ha fet caure a Robert, el davanter del Betis ha transformat el penal i el porter camerunès ha vist la targeta groga. A partir d’aquest moment, el Betis ha jugat més relaxat i l’Espanyol ha buscat l’empat. Amb 1 a 0 han marxat els jugadors al vestuari i la segona part ha estat totalment diferent, els pericos han buscat el gol de l’empat amb un Tamudo molt incisiu i un De la Peña molt actiu, els blanc i blaus creaven ocasions i en Costa ha estat a punt de marcar en una jugada de córner. En Valverde ha buscat la reacció i ha donat entrada a Coro i Pandiani.

Finalment quan semblava que tot estava decidit, en Pandiani al minut 94 ha aprofitat un mal refús de la defensa bètica per empatar el partit.
Bon resultat que permet a l’Espanyol seguir puntuant i allunyar-se una mica més de la zona perillosa, també ha permès veure un nou gol salvador del Rifle Pandiani, que amb aquest gol ja suma 7 (entre lliga i UEFA) i només li queden 11 per aconseguir la xifra que va prometre a principis de temporada.



RCD Espanyol 5 - FC Barcelona 1

- Les noies han guanyat còmodament al FC Barcelona, amb un clar 5 a 1. L’Espanyol ha fet un molt bon partit i ha estat molt superior durant els 90 minuts de joc.
La jugadora més destacada ha estat Adriana que ha fet 3 gols, els altres 2 gols els ha marcat Sara Serna, també ha fet un gran joc Raquel Cabezón i la portera Cristina, que ha parat un penal.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo ja firmo patir d'aquesta manera, no? això sí, si el golet es pot fer 10 minutets avans els nostres cors ho agraïran. El tema de les noies, es increible, estan que se salen....Tot i que no l'han fet per TV3 si que haig de dir, que han donat un resum de tots el golets i hem pogut disfrutar d'aquest ampli triunf "al eterno rival..." Ara sería fantastic que el primer equip fes el mateix, per somiar que no quedi....

Josep Maria ha dit...

Aquí está nostra Sara retrobada amb el gol... i en el moment més preciós.. en tot un derbi..

Guim ha dit...

Les noies són tot un espectacle de bon futbol.
I el primer equip, no juga malament però ens fa patir molt, sort dels gols en temps afegit.