12.1.09

A 2a?!

L'equip està fotut. Ja són moltes jornades sense guanyar i sembla que cada vegada estem més ficats al pou. Malauradament no podem donar-li les culpes a l'àrbitre, ja que som tan dolents i tenim tanta mala sort que no creem casions i quan ho fem enviem la pilota als núvols.

Els jugadors estan nerviosos i amb una anisetat fora del normal, una clar exemple el trobem amb l'actuació de Kameni davant d'un aficionat i dels múltiples errors de jugadors que sempre han estat a l'alçada de les circumstàncies. En general la cosa no funciona i encara no hi ha hagut cap "efecte Mané", el joc ha millorat lleugerament però segueixen havent, des del meu punt de vista, jugadors que no mostren una bona actitud quan juguen. Crec que per sortir de la situació actual no cal gastar-se els diners en Torrado, Obodo o altres nomes que sonen per reforçar l'equip, amb el que tenim podem sortir d'aquesta situació, és només un tema d'actitud.

Lluitar cada pilota com si ens anés la vida, no baixar els braços, no protestar als àrbitres i per descomptat, el més important, és fer més gols que el rival. Quan les coses no funcionen millor canviar i si Kameni no està bé (que no ho està) pot ser un bon moment per donar-li una oportunitat a l'argentí Cristian Álvarez, si Chica no s'adapta a la banda esquerra millor que jugui Beranger o David Garcia, si el mig del camp no acaba de funcionar amb l'Àngel donar minuts a Román pot ser una bona alternativa, Luis Garcia porta jornades que és incapaç de fer gol i ni tan sols crea perill, doncs el millor seria deixar jugar a Callejón o Jonathan Soriano que segurament supliran les seves mancances tècniques amb una dosis d'il·lusió i energia que ens aniran molt bé.

Amb tot això no vull dir que els jugadors que he nombrat no estiguin capacitats per jugar a l'Espanyol o que no m'agradin, tampoc vull assenyalar a ningún d'ells com a culpable de la situació, em vinc a referir que necessitem a gent que ara per ara rendeixi i ens tregui de la zona perillosa. Ja són moltes temporades tontejant amb el descens i al final acabarem al pou de segona.

I vosaltres com ho veieu?! Anem a 2a?! Ens salvarem?!

De fet portem un parell de temporades on som La força d'un patiment! Visca l'Espanyol (a 1a)!