6.2.07

La comunicació perica

Després de navegar per internet una estona he trobat un article d'un gran perico on parlava breument de la Comunicació Perica i on feia esment d'aquest blog.
Des d'aquí aprofito per encoratjar a tots els components de la blogosfera blanc i blava per seguir creant entre tots diversos punts on compartir els nostres sentiments i sensacions sobre l’Espanyol. Des de blogs com Sentiment Perico, Can Ràbia, Cuando la Pelota no Entra, Pericoscopio, El orgullo de Roger de Llúria, Universo Blanquiazul, i d'altres com Un pokito de todo, La vida es una tómbola, El pan de los pobres, Castaway's web, El blog de Xavi Salvatella, Miquelades i tots aquells que fan espanyolisme a la xarxa.

També hi ha webs interessants com El Rinconcito perico i el nou Rinconcito Perico Noticiero, Area perica, la web del club, Mas Espanyol o el gran referent a la xarxa: Pericosonline (ara amb programa de televisió inclòs). Fòrums com el de la Curva Jove, Pericos amb webs i tots aquells on el que realment val és la opinió espanyolista.
Els programes de ràdio segueixen vius i Javier de Haro, Rafa Aragón i tots els pericos que retransmeten la passió blanc i blava des de les ones radiofòniques ens permeten conèixer la actualitat del nostre Espanyol.


La premsa també es vesteix amb els nostres colors. Amb el BiB, que és el degà de la premsa espanyolista fins a la revista mensual de "La Veu de l’Espanyolista" passant per diaris esportius com el Marca, As o el 9 esportiu que aposten fort per nosaltres.


Tot això demostra que som un club que segueix viu, que resisteix i que no es deixa trepitjar.

Visca l'Espanyol!




A continuació l’article del que parlava a l’inici d’aquest post:

LA COMUNICACIÓ PERICA, EN MARXA

El món comunicatiu perico és cada dia més ric i variat. En els últims mesos ha nascut una nova revista mensual, La Veu, que ofereix un bon resum del que passa en el club; el programa de Javier de Haro té cada dia més durada; el portal Pericos on line ha fet una aposta per la televisió i emet un programa setmanal pel Canal Català; el diari AS continua apostant de valent per la informació espanyolista i s'ha convertit en el diari de referència de milers i milers de seguidors blanc-i-blaus i la publicació Blanc-i-blau continua viva, i amb força, i ha superat la greu crisi que va tenir fa uns mesos. A més, la web oficial del club és un autèntic portal informatiu, que s'actualitza diàriament i és una eina útil pels periodistes i pels seguidors pericos; cada dia hi ha més blogs espanyolistes a la xarxa, com el magnífic La Chatarra, i els programes radiofònics locals (Tarragona en Blanc i Blau i Llobregat en Blanc i Blau), són cada dia millors. Hem d'estar contents perquè tenim més eines comunicatives en mans de pericos que ens informen de la nostra realitat, sense distorsions.
Sergi Fidalgo.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Més de 100 anys resistint i presents a Internet, ràdio, televisió, premsa escrita...
Endavant amb aquest blog i endavant Espanyooool!

Miquel ha dit...

Com em vas dir tu quan jo vaig inagurar el meu blog, tot es poc per el nostre club.

Cuida't Guim. Visca l'Espanyol

PD: Gràcies per citar el meu blog en el teu post.

Spitfire ha dit...

Com diu en Farago: 100 anys resistint, i molts més que resistirem! La veritat és que m'és per sentir-se orgullòs de veure com cada dia són més els mitjans que no ens deixen de banda. Salutacions!

Anònim ha dit...

Esta claro Guim que Bcn será blanquiazul al igual que internet se inunda de nuestros colores. Te informo de que el nexo de unión entre el Rinconcito Perico y el nuevo "notiblog" le he denominado el Eco Callejero del Rinconcito Perico pq las noticias emana de la calle, de los ecos pericos. Saludos y gracias.

Anònim ha dit...

Saludos Guim,

Los espacios pericos están en auténtico auge. Recuerdo hace 3 o 4 años solamente que solo había dos espacios de referencia, y eran los desaparecidos 15deabril y Sompericos, ahora hay un montón, y esto sigue creciendo.

Anònim ha dit...

Recordo una conferència debat organitzada per en Fidalgo a la Universitat, crec que a Bellaterra, sobre l'Espanyol i els "mass media" on va participar l'Eduard Boet. Aquest home va cantar, gaudir i lloar el gol de l'Albesa que ens va retornar a primera divisió amb tanta intensitat i alegria que el van treure d'esports i va anar a parar a trànsit. L'Eduard ni negà i afirmà aquest fet. Va parlar de reorganitzacions. Un gran col.loqui. Encara guardo els pasquins de la convocatòria. Fa anys que en Fidalgo fa espanyolisme.

Anònim ha dit...

M'oblidava.Això que va començar en Fidalgo fa anys, és el que fas tu i altres com tu a la xarxa i amb força voluntarietat i sentiment. Quina sort té l'Espanyol de tenir-vos com a pericos.

-23-oca_008 ha dit...

I continuarem creixent...

VISCA L'ESPANYOL!

Guim ha dit...

Doncs si, això avança moltíssim!
Cal seguir aquest camí i millorar dia a dia! Gràcies pels vostres comentaris i Visca l'Espanyol!

Pericoscopio ha dit...

clar k si tots els dels blogs pericos ya som com una familia i fem bastant per la comunicació blan-i-blava. Seguim endavant companys!!!

Emilio ha dit...

Ya se lo dije a Spitfire el otro día, pero lo repito aquí:

En Glasgow, 1ª TROBADA DE PERI-BLOGUEROS.

Patrocina el evento el SR. BALLANTINES.

( bueno, primero vamos a ver que hacemos con el Livorno ^_^ )

Anònim ha dit...

Aviat m'endinsaré en aquest món dels blogs. Em feu enveja. Una abraçada a tots els pericos.