27.2.07

El somni de Glasgow

Des de la meravellosa UEFA 88 que l'Espanyol no arribava a vuitens d'aquesta competició europea i ara, 19 anys després tornem a estar il·lusionats i seguim somiant amb la possibilitat d'arribar a Glasgow.

Aquest és un breu resum del que s'ha aconseguit fins ara:

FC Artmedia Bratislava 2 - RCD Espanyol 2
En el partit jugat a Eslovàquia l'Espanyol va fer un partit dolent i va empatar a 2 amb gols de Riera i Pandiani. Es va lesionar greument en David Garcia.
RCD Espanyol 3 - FC Artmedia 1
Tot i jugar malament l'Espanyol es va imposar amb un gol de Coro i 2 del Rifle Pandiani.

Una vegada superada l'eliminatòria davant d'aquest feble rival esperava la lligueta amb equips durs com Ajax o Sparta.

Sparta Praga 0 - RCD Espanyol 2
L'equip de Valverde no estava tenint bons resultats a la lliga ia la UEFA va aconseguir canviar la situació, a Praga es van imposar per 0 a 2 amb gols de Luís Garcia (de penal) i Riera. El partit va servir per veure el debut de Julián López de Lerma.

RCD Espanyol 6 - SV Zulte Waregen 2
Aquest partit va servir per mostrar la fermesa de l'Espanyol a Europa. El 6 a 2 davant el modest Zulte va significar la major golejada dels blanc i blaus a la UEFA. Els gols els van aconseguir Coro, Pandiani (2), Luís García (2) i un gol en pròpia de la feble defensa belga.


Ajax Amsterdam 0 - RCD Espanyol 2
Impecable partit jugat a l'Amsterdam Arena. Amb una actuació estelar de tot l'equip i magnífics gols de Pandiani i Coro que permetien classificar a l'Espanyol per a jugar els setzens de final.
Aconseguir guanyar a l'Ajax va esperonar als homes de Valverde que van començar a creure en les seves possibilitats i a mostrar el seu joc eficaç, els habituals suplents (com Lacruz, Velasco, Costa...) van aprofitar les oportunitats i tant l'equip com l'afició ja començaven a somiar amb Glasgow.


RCD Espanyol 1 - FK Austria Wien 0
Partit de tràmit que va servir per que Pandiani marqués un gol més i per seguir invictes a Europa. En aquest partit va debutar el jove del filial Àngel i va tornar a l'onze inicial en David García que no jugava des del partit davant l'Artmedia a Bratislava.


Després de fer una lligueta extraordinària amb un balanç de 4 victòries amb 11 gols a favor i 2 en contra va tocar a setzens el Livorno.

AS Livorno Calcio 1 - RCD Espanyol 2
El partit a porta tancada va permetre a Pandiani sumar un gol més i entrar a la història de l'Espanyol com el jugador amb més gols en competició europea defensant els colors de l'Espanyol. L'altre gol el va fer Moha en una magnífica jugada individual.
RCD Espanyol 2 - AS Livorno Calcio 0
Partit fàcil i còmode per l'Espanyol que es va avançar amb un gol de Lacruz i a la segona part va rematar la feina amb un golàs de Coro.


Ara a vuitens ens espera el difícil Maccabi Haifa i mentres seguirem somiant amb les terres d'Escòcia.

Glasgow ens espera!

6 comentaris:

Spitfire ha dit...

Quin partit el 6-2 al Zulte... quins records! Crec que en menys de 30 minuts ja en duiem 4 de gols! Donaria qualsevol cosa per arribar a Glasgow... Guanyar la UEFA és una de les coses que m'agradaria poder viure abans de morir, i si por ser aquest any, encara millor!

Anònim ha dit...

Una faldilleta si us plau pel viatge a Glagow

Pericoscopio ha dit...

Crec en poder viajar a Escocia a veure si finalment es possible!!! Salutacions..

Josep Maria ha dit...

No sé si hi arrivarem, però al menys aquest ha de ser nostre objectiu... per que un club sense ambició no va enlloc. De totes maneres no s'han de refiar dels del Maccabi i jugar amb la mateixa convicció i concentració que ho han fet fins ara a la UEFA.
ja tinc la camera a punt per fotografiar al Javier de Haro amb la faldilla, jejeje...
Salutacions Guim.

tifoperico ha dit...

quien lo iba a decir...

Anònim ha dit...

[url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/ganardinero.jpg[/img][/url]
[b]Necesitas ganar dinero y no sabes que hacer[/b]
Nosotros hemos hallado la mejor pagina web en internet de como trabajo casa. Como nos ha sido de utilidad a nosotros, tambien les puede ser de utilidad a ustedes. No son unicamente formas de ganar dinero con su pagina web, hay todo tipo de metodos de ganar dinero en internet...
[b][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url]Te recomendamos entrar a [url=http://www.ganar-dinero-ya.com/]Ganar dinero desde casa[/url][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url][/b]