15.2.07

Avanti Espanyol!

AS Livorno Calcio 1 - RCD Espanyol 2

Gran partit dels blanc i blaus (avui de verd) que han jugat un partit molt seriós i segueixen amb pas ferm.
El Livorno ha començat dominant i els homes de Valverde arribaven poc a la porteria visitant però portaven molt de perill. Al minut 26 l'àrbitre ha xiulat penal a l'àrea italiani i Pandiani ho ha aprofitat per marcar el seu gol número 9 en aquesta UEFA.
Mentrestant els pocs aficionats pericos es deixaven la veu per animar als seus i posar una mica de caliu en el desangelat estadi del Livorno.
La segona part ha estat més del mateix, Pandiani i Coro han posat a prova al porter Amelia, fins que al minut 58 una bona jugada de Moha ha acabat al fons de la xarxa i el 0 a 2 donava més tranquil·litat a l'Espanyol.

A partir d'aquest moment han començat els canvis i Valverde ha donat entrada a Riera, Moisés i Luís García.
L'acomodament de l'Espanyol ha permés al Livorno aprofitar un còrner per marcar un gol que deixa l'eliminatòria oberta.
L'Espanyol espera el partit de tornada per guanyar i seguir somiant amb la UEFA, una competició que comença a il·lusionar a jugadors i afició.