19.2.07

1, 2, 3...botifarra de pagès!

RCD Espanyol 3 - RCD Mallorca 1

Abans de començar el partit, el vehicle del Team Muxú participant del Dakar ha donat la volta a l'estadi amb la bandera blanc i blava.

El d'avui era un partit important per allunyar-se de la zona baixa i deixar enrere al Mallorca. S'ha començat jugant amb el ritme que ha imposat el Mallorca, i els nostres només portaven perill a pilota aturada, primer en Moha ho ha intentat però la pilota ha sortit molt alta.

Més tard, en Tamudo ha provocat una falta a la frontal de l'àrea que en Luís García ha transformat en gol amb un xut impecable.

A partir d'aquest moment els homes de Valverde han deixat jugar als visitants. Al mig del camp en Jonatâs no funcionava i semblava que estigués pensant en el carnaval de Brasil. L'Espanyol ha seguit amb el seu passeig, fins que ha arribat el gol del conjunt balear, després d'una errada d'en Kameni i una gran galopada de Jonás.

Amb aquest resultat s'ha arribat al descans, i llavors els nens de l'escola de futbol de l'Espanyol han donat la volta a l'estadi, la cara d'alegria dels nens ha contagiat a la grada que ja somreia en veure el nou Jordi Lardín o el futur Tamudo. Després d'aplaudir als petits de la casa ha tocat soportar el joc poc creatiu del primer equip.

Entrada ja la 2a part en Coro ha estat a punt de marcar, però la pilota ha sortit fora. El partit necessitava un canvi (sobretot al mig del camp) i Valverde ha substituit a Jonatâs per Costa i Moha per Riera, més tard ha entrat en Pandiani. Només sortirt al camp en Costa ha deixat el seu segell al cap d'un rival i ha vist la targeta groga. Ha estat ben curiós, una falta de Costa i targeta, en canvi els defenses carnissers del Mallorca han repartit a tort i a dret i no han vist cap targeta.
El partit ha començat a ser blanc i blau quan en Riera ha col·locat una pilota als peus de Luís García i el 2 a 1 ha pujat al marcador.

Ja en temps de descompte ha arribat el gol d'Eduardo Costa, que ha engaltat de forma magnífica una pilota rebutjada. La cel·lebració del gol ha estat especial, mentre en Costa li dedicava a la seva família (tot fent butifarres), l'afició també s'enrecordava de la família del brasiler.

El partit ha acabat i l'Espanyol es situa en la novena posició, mirant de reüll la zona UEFA.

5 comentaris:

Emilio ha dit...

Coñe, esto parece el nuevo estadio de Cornellá. Siempre en construcción ^_^

Guim ha dit...

Hola Emilio! Me sabe mal no tener el blog a la última, pero estos dias tengo mucho trabajo.
Un saludo y espero conocerte en Glasgow!

Emilio ha dit...

Es coña total Guim. Sobre lo de vernos en Glasgow, ¿ pues que quieres que te diga ?. La verdad es que veo los equipos que van quedando y pienso, " que chungo", pero luego repaso nuestra trayectoria y ....¿ porqué no ?. De momento, vamos a ver que tal lo hacemos en octavos y luego ya veremos.

Salu2

Anònim ha dit...

Que bona la última foto. Vagi bé perico

Anònim ha dit...

Encara no m'he refet de la botifarra del Costa. Per cert, molt bona la foto.