14.12.06

Tràmit europeu


RCD Espanyol 1 - FK Austria Wien 0
Partit de tràmit i sense problemes per a l’Espanyol. Davant d’un rival molt inferior els blanc i blaus han sortit molt relaxats però tot i així sempre han dominat el partit.
L’organisme de la UEFA no ha deixat mostrar cap samarreta ni pancarta de suport a Jônatas amb motiu del segrest del seu pare i el club ha optat per donar ànims al brasiler a través de la megafonia i del vídeo marcador. Ànims Jônatas!

Els austríacs han arribat poc a la porteria d’en Gorka, i només han estat capaços de fer algun xut llunyà que ha estat aturat sense cap mena de problema pel nostre porter.
L’equip presentava novetats: han jugat els habituals suplents, en Lacruz i en Sergio Sánchez (que ha jugat de central tal i com sempre ha demanat) i han fet un bon partit. Velasco ha jugat de lateral dret i ho ha fet molt bé; ha anat de menys a més i al final del partit ha acabat intervenint en algunes jugades d’atac. Per la banda esquerra ha jugat en David García que, després d’uns mesos lesionat, ha tornat com a capità de l’equip i ha jugat prou bé.
Al mig del camp en Fredson i l’extremeny Ito no s’han entès gaire bé. A la davantera, en Coro i en Pandiani han rebut bones pilotes des de les bandes on Riera i Rufete feien de les seves i desbordaven en tot moment a la feble defensa rival.
A la mitja part ha entrat el jove Ángel del B, que ha substituït el lesionat Fredson. Més tard ha entrat en Julián. L’Espanyol havia fet algun avís a la porteria de l’Austria i al minut 56 el Rifle ha aprofitat una centrada de Riera per marcar l’únic gol del partit. A partir d’aquest moment el partit s’ha tornat força avorrit i només l’Espanyol posava emoció amb alguna jugada de Riera, Coro o el jove Julián. Més tard ha entrat en Chica per corroborar que l’Espanyol creu en la cantera, i és que avui han jugat un total de 7 espanyolistes formats a la nostra pedrera.
Finalment ha acabat el partit i l’Espanyol ha aconseguit quedar primer de grup amb un balanç de 4 partits guanyats marcant 11 gols i encaixant-ne només 2. Ara toca esperar rival i seguir somiant amb Europa.

Fent pinya després del gol de Pandiani


Vull destacar que el partit s’ha tornat tan avorrit que l’entreteniment l’he trobat en un dels petits recull pilotes que s’ha passat una bona estona fent tocs amb la pilota: la cantera puja fort!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també vaig veure el noiet de la cantera i feia uns tocs de pilota molt bons, a més, quina técnica tocant pilota.

Josep Maria ha dit...

A veure si continuem la ratxa i guanyem al Madrizzzz, Getafe ja es altre història. Els rivals més fluixos sempre ens compliquen la vida... Per cert ahir llegint al Senyor Lara a cert diari, m'en vaig enrecordar del teu blog...els mítics terrenys on és tenia que construir un pavelló per nostres seccions de Bàsquet, volei, i hoquei...i tot sen'va anar a norris per la incompetència i quelcom més, de massa gent.