24.12.06

Campions Solidaris

El partit d’avui ha estat molt i molt emotiu, jugadors que feia temps que no veiem han tornat a vestir-se de curt i ens han fet reviure èpoques de glòria, els veterans de l’any 88 contra els joves del 2000. Molts dels jugadors han endarrerit les sevs vacances o han fet un petit parèntesi per assistir al partit solidari i retrobar-se amb vells companys i reviure vells i bells temps defensant l'Espanyol. El resultat ha estat de 8 a 3 favorable a l’equip del 2000 i s’han vist detalls de qualitat per part dels dos conjunts.
Abans de posar en joc la pilota un nens de la associació ESCÓ del Raval han fet el xut d'honor.

L'equip de la UEFA ha estat aclamat per un públic que els recorda amb nostàlgia i alegria

Aquest és l'equip que va aconseguir 60 anys després aixecar la Copa del Rei

Els gols del conjunt del 2000 els ha marcat Iván Díaz (2), Toni Velamazan (2), Manolo Serrano, Tamudo, Manel Martínez i Ángel Morales. El capità d’aquest conjunt era en Moisés Arteaga. Per part dels jugadors de la UEFA han marcat en Tintín Márquez, en Lauridsen de penal i en Pichi Alonso. El capità de l’equip del 88 era l’Orejuela.
El retorn de jugadors carismàtics com Lauridsen, Golobart, Orejuela o altres com Sergio González, Arteaga o Nando han fet emocionar a més d’un que ha gaudit de dos dels conjunts que han fet història amb la blanc i blava.

Orejuela i Arteaga els capitans de la UEFA 88 i la Copa 2000

A la mitja part s'ha fet entrega d'una placa d'agraïment a Moisés Arteaga (capità que va aixecar la Copa del 2000) com a reconeixement per la seva trajectòria a l'Espanyol

S’han vist jugades de crack, com algunes assistències del danès Lauridsen o algunes intervencions de Tommy N’Kono i del Macario Meléndez en l'equip del 88, també s’ha vist una solidesa defensiva en el conjunt de la Copa 2000 amb el Sheriff Pochettino i Nando, per la banda esquerra el gran Moisés Arteaga (Haga arte ARTEAGA deia una pancarta el dia de la final de Copa a Mestalla) seguía mostrant que no ha perdut la forma.

La banda dreta dels homes de la UEFA estava controlada per en Job i la defensa s’ha vist una mica superada tot i comptar amb dos grans jugadors com Iñaki i Gallart, que han guanyat alguns quilets de més en el temps que porten retirats. A la davantera de la Copa en Tamudo i en Serrano feien de les seves i a l’equip del 88 en Pineda anava revolucionat en la zona d’atac.

El partit ha transcorregut amb rialles i bon humor i entre tots s’ha recordat un temps on es va tocar el cel, el cel blanc i blau.
El partit ha estat magnífic, inoblidable, emotiu i ens ha fet gaudir als pericos d’una jornada increïble.

Les formacions dels equips han estat les següents:

UEFA 88: N'Kono, Job, Soler, Miguel Angel, Gallart, Iñaki, Valverde, Marquez, Losada, Lauridsen, Pineda, Melendez, Alex, Eloy, Golobart, Orejuela, Edu Mauri, Pichi Alonso, Zubillaga, Zúñiga, Txelis, Paton i Francis.
Entrenador: Juanjo Díaz
Copa del Rei 2000: Toni Gràcia, Cristóbal, David García, Pochettino, Galca, Velamazan, Sergio, Serrano, Manel, Morales, Arteaga, Lopo, Tamudo, Ivan Díaz i Pedro Nieto.
Entrenador: Paco Flores

L’àrbitre ha estat el senyor Jordi Liarte Pérez que també ha gaudit d’un bon partit.

Abans del partit entre els dos equips històrics s’ha jugat un entre periodistes i jugadores del femení

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Impagable aquest partit i tot i el mal temps va ser una tarda magnifica.

Josep Maria ha dit...

Va ser una gran tarda. Vem disfrutar veient i recordant aquests dos equips que van fer història. Amb tot, i tal com van succeïr els fets històrics, sempre he sentit una inmensa pena per que no s'hagi fet justicia aquell equip que tots sabem per qui no va ser campió. Ara aquell greuge, aquell deute ha quedat ja liquidat. Bones festes, Guim, amb tot el Sentiment Perico als nostres cors.

Anònim ha dit...

Fue una velada emotiva, me reencontré con pericos a los que no veía hace años. El resultado fue lo de menos, ya que lo mejor fue el gran ambiente que vivimos. Y enhorabuena por el reportaje...

Spitfire ha dit...

Va ser una nit memorable... bones festes Guim! ^^ Ens veiem a Glasgow l'any que vé!

Anònim ha dit...

Noche memorable y tremendamente emotiva.¡Cuántos recuerdos me vinieron a la memoria!.Y encima aproveché para ver a muchos amigos que hacía tiempo que no veía. Un placer haber compartido silla con algunos de ellos,¿verdad Guim?.Y muchos recuerdos al magnífico fotógrafo de tu derecha, que por mucho que lo intente jamás llegará a tu nivel, je,je..
Un abrazo, Felices Fiestas...y hasta pronto.

Anònim ha dit...

Molt intel.ligent el detall dels escuts de l'Espanyol quan la UEFA i el de l'any 2000.

Guim ha dit...

Quasimodo: Els pericos estem acostumats al mal temps, però plogui nevi o faci sol, sempre amb el nostre Espanyol!

Josep Maria: Va ser una pena que un equip com el del 88 no guanyés la UEFA, si en Lauridsen o el Txingurri haguéssin jugat el partit de tornada...quina llàstima!

Sergi: Fue muy emotiva! Que pases de Lauridsen y que paradas de N'Kono y Meléndez. Un saludo!

Spitfire: Tan de bo ens poguem veure a Glasgow!

Jordi: Alguna de las fotos es del fotógrafo de la derecha...jeje, pero lo tengo que decir en voz baja para que no me oiga. Un saludo!

Salutacions a tots i bones festes!