11.12.06

Segueixen sumant


Club Atlético de Madrid 1 - RCD Espanyol 2

Bon partit dels homes de Valverde. Ben aviat, al minut 7 han aprofitat una errada per marcar el primer gol. Una gran triangulació entre De la Peña, Luís García i Tamudo ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa. Ja és el sisè gol del de Santa Coloma i va camí de fer rècord.
A partir d’aquí els pericos s’han defensat molt bé, tot i que en alguns moments els laterals Zabaleta i Chica s’han vist desbordats pels ràpids jugadors del conjunt madrileny. En Kameni a la porteria ha aturat les ocasions perilloses i a l’eix de la defensa en Jarque i en Torrejón han respòs molt bé davant dels intents de la davantera colchonera.
A la segona part l’Atlético ha buscat l’empat fins que al minut 55 un centre de Galletti ha estat rematat per Fernando Torres i ha igualat el marcador.
Però ben poc ha durat la il·lusió pels jugadors locals, que han vist com 5 minuts després en Luís García marcava un gran gol de falta. Els homes d’Aguirre podrien haver empatat el partit però la defensa més jove de la lliga (Chica, Jarque, Torrejón i Zabaleta) han frenat a la perfecció les jugades de perill. Al mig del camp en Moisés Hurtado ha fet un partit excel·lent.
La connexió Tamudo - Luis - De la Peña ha estat letal i l’Espanyol se situa en una zona molt còmode i ja està a 3 punts de les posicions europees.

RCD Espanyol 4 - Valencia Mestalla 0
Els nois del B han guanyat amb contundència després de tres partits seguits perdent. El partit ha començat fàcil, i al minut 4, després d'un còrner en De Pablos ha inaugurat el marcador. Després el conjunt valencianista s'ha quedat amb un jugador menys, i és que els jugadors visitants practicaven un joc contundent i molt brut, deixant anar els colzes i realitzant entrades molt dures. Un minut després, l'Espanyol també ha perdut un jugador per vermella directa, l'àrbitre ha volgut compensar la jugada anterior i sempre ha fet cas a les pressions dels jugadors i de la banqueta dels valencianistes. Tot i això els joves del planter han aconseguit un segon gol gràcies a Yagüe que ha marcat aprofitant una badada del Valencia.
Ja a la segona part en Biel ha aturat un penal i l'Espanyol ha fet 2 gols més, un l'ha marcat Ángel després d'una molt bona jugada amb Julián i l'altre l'ha marcat en Yagüe acabant una acció de Juanma. D'aquesta manera els nois de Rubi segueixen en una zona tranquil·la i trenquen amb la mala ratxa dels últims partits.

El primer gol ha arribat en aquesta jugada

En Biel ha aturat aquest penal

El quart gol l'ha marcat Yagüe després d'una bona jugada de Juanma, a la imatge, porter i davanter miren com la pilota entra.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Guim, supongo que en casa,el Sr. Domènec ya se habrá dado cuenta de quién es mejor como fotógrafo,¿verdad?.No tienes compentencia.Felicidades por tu trabajo!!. Un abrazo y hasta pronto.

Anònim ha dit...

Quina facilitat per fer les fotografies en els moments claus. En Jordi Puyaltó té tota la rao i cal felicitar-te.

Anònim ha dit...

¡Grandes fotos guim! ¿Le vas a hacer la competencia al Joan Prat de POL?

Guim ha dit...

Jordi: El señor Domènec ya ha pedido una cámara de fotos a los reyes magos para hacerme la competéncia. Jeje! Un saludo!

Ferruti: Gracias. Estoy lejos de las fotos de Joan Prat pero estas no estan nada mal eh! Un saludo!

Anònim ha dit...

¡Cómo te lo curras!

Spitfire ha dit...

Senzillament estàs fet un autèntic crack! Enhorabona de nou!