24.10.06

Torna la Copa

Un any més torna la competició que ens dóna alegries, la Copa del Rei comença demà i l’Espanyol juga contra el Rayo Vallecano, que ara està a 2a B després d’algunes temporades resistint a primera.
La passada temporada la Copa es va vestir de blanc i blau, tot i que aquest any la situació està difícil els jugadors volen defensar el títol aconseguit.
Per jugar contra el Rayo en Valverde s’ha endut a alguns jugadors poc habituals i ha deixat a Barcelona a Tamudo, Jarque, Zabaleta i De la Peña.
Pels jugadors això de tornar a Madrid serà especial després d’aquella màgica nit del 12 d’abril en que 27.000 persones i 11 jugadors van jugar junts un partit, bategant a la vegada i lluitant per la pilota, perquè aquell partit no només el va guanyar l’equip, també el va guanyar l’afició, tots junts cap a Madrid conscients que aquella final es podia perdre, que la situació de l’equip a la lliga no era bona i que el conjunt aragonès era el clar favorit. En Tamudo va indicar el camí a seguir i al minut i mig de partit ja havia marcat. Després de l’ensurt amb el gol de l’empat en Luís García va culminar una gran jugada de Tamudo, en Coro, fent una galopada increïble, va marcar el gol que tant se li resistia i quan semblava que l’Espanyol ho havia fet tot l’asturià Luís García va posar la cirereta al pastís amb un quart gol que feia plorar a més d’un, fins i tot a Lotina.
Finalment 4 a 1 i la Copa de camí a Barcelona...aquella nit va ser especial per a tots.

Esperem que demà l’equip comenci un nou camí que ens faci somiar a tots junts una altra vegada.
Endavant Campions!

4 comentaris:

Josep Maria ha dit...

A veure si hi ha sort, i s'ho agafen en ganes, que en aquesta competició si tenem sort en el sortejos de no creuant-nos amb els innombrables podem arrivar lluny, o al menys es el que desitjem.

Emilio ha dit...

Bueno. Ya hemos debutado y lo único bueno, el resultado. A ver si espabilamos de una vez por todas.

Pericoscopio ha dit...

Felicitats per aquest blog!!! espero que estem en contacte en les diferents noticies.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies, Tamudo, per les alegries que ens has donat! I felicitats a l'autor del blog! Endavant i Força Espanyol!!