28.10.06

Atletisme a l'Espanyol

Torna la secció d’atletisme a l’Espanyol, després dels esforços que ha fet l’Associació Esportiva Blanc i Blau el nostre club tornarà a tenir atletes lluint el nostre escut.
Juan Calero, Tomàs Barris i Valentí Massana són 3 dels encarregats d’aquesta nova secció i juntament amb altres persones han pogut realitzar aquest projecte.
El club fa aquesta autorització de manera gratuïta
“com a suport moral a la pràctica de l’atletisme i com a mostra d’agraïment al gran sentiment espanyolista que els membres de l’Associació Esportiva Blanc i Blau han manifestat i manifestaran en el futur.”
D’aquesta manera l’Associació Esportiva Blanc i Blau podrà portar els colors i l’escut de l’Espanyol, però només podrà ser utilitzat pels atletes que participin en les competicions oficials. L’autorització té validesa per un any i ha estat signada per Pedro Tomás, Director General Executiu del club i acceptada per Juan Calero com a representant de l’Associació d’Esports en Blanc i Blau.

Ja fa uns anys va aparèixer el futbol sala però poc va durar, ara s’obre un nou projecte amb el tema de les seccions i esperem que això serveixi per veure diferents esports amb el nostre equip, iniciatives com aquesta fan créixer l’Espanyol i la seva massa social, això ens permet somiar en tornar a veure algun dia un atleta com Constantino Miranda, Tomàs Barris, Arbulí, Charlot, Gregorio Rojo o Maria Víctor i tants altres defensant els colors de l’Espanyol. Per començar, l'atletisme perico ja pot comptar amb la incorporació de l'especialista en proves de marxa Maria Vasco.

Pròximament oferirem un petit reportatge fotogràfic sobre la secció d'atletisme de l'Espanyol

Constantino Miranda, atleta de l'Espanyol

1 comentari:

Josep Maria ha dit...

Al menys que puguem tornar a gaudir d'exits com els que en el seu dia, van obtindre la secció d'atletisme del RCD Espanyol. He pogut entrevistar al president de l'associació aquest matí.. i les facilitats per part del club... les mínimes...pero bé, el important es pogue tenir secció d'atletisme malgrat que no puguin trepitjar Montjuic, ni Sadria, ni portar cap sìmbol que no sigui a les samarretes...uf...
Felicitats a la Chatarra, símbol d'una època dorada que uns pocs van esclafar... (Uefa 87-88, secció de volei, de bàsquet)hoquei.. ) records d'una brillant etapa en nostre club.