22.10.06

Empat i gràcies

RCD Espanyol 2 - Racing Santander 2

Partit avorrit i trist el que s’ha jugat avui, era una jornada ideal per a començar a aixecar el vol però els errors defensius ens han condemnat. Primer ha estat en Jarque que ha fet una assistència al gegant Zigic i la jugada ha acabat amb gol de Munitis. L’Espanyol no ha creat ocasions clares de gol, però enmig del pessimisme general ha aparegut en Tamudo que ha marcat quan la primera part ja acabava.
A la segona part semblava que l’equip havia despertat, ha entrat en Pandiani i apunt ha estat de fer un gol. En Zabaleta, que ha fet un gran partit, ha estat substituït i ha marxat lesionat, en el seu lloc ha entrat Julián López de Lerma que debutava a primera. El partit seguia ensopit, només animat per la grada, especialment per la gent de La Curva. Després ha sortit en Riera, que ha fet bones internades per la banda esquerra, tot i que sense sort, també ha entrat l’Óscar Serrano, que ha estat rebut amb xiulets i amb una escridassada general que li recordava el seu comportament poc professional que va tenir al marxar de l’Espanyol i també li han recordat els seus afers amb la justícia. A tot això el Racing a tret petroli d’una passada de Munitis que en Chica ha desviat a gol, faltaven 5 minuts per acabar el partit i els de Santander s’avançaven. Quan semblava que els 3 punts marxarien cap a terres càntabres en Tamudo ha aprofitat una mala sortida del porter i ha provocat un penal.
Temps afegit a l’Olímpic i en Tamudo que ha decidit agafar la responsabilitat de llançar el penal, finalment 2 a 2 i tots cap a casa. Podem destacar els dos gols de Tamudo, ja porta 100, des d’aquell dia del seu debut en que va marcar contra l’Hércules fins a dia d'avui. Ara estem a 2 punts del descens i sembla que no ens podem allunyar de la zona perillosa.