17.10.06

Ànims Darío!


En Darío Silva que recentment ha patit un accident de trànsit que l’ha deixat sense part de la seva cama dreta ja ha estat donat d’alta de l’hospital i comença així una nova etapa a la seva vida.

El jugador nascut a Uruguai fa 34 anys (2-11-1972) va arribar a l’Espanyol la temporada 1998 - 1999 procedent del Cagliari italià. Va fitxar per l’Espanyol al mercat hivernal fent una bona temporada i aconseguint 3 gols en 15 partits, considerat com un jugador polèmic pel seu caràcter i temperament sempre ho va donar tot al camp i la grada espanyolista el recorda com un lluitador nat.

Després de donar-se a conèixer jugant a l’Espanyol va fitxar pel Màlaga i més tard pel Sevilla, a la lliga espanyola va disputar un total de 142 partits i va marcar 37 gols, posteriorment va passar per la premier i per la lliga argentina, actualment sense equip buscava un club on acabar la seva carrera futbolística.
Darío Silva també va ser internacional amb el seu país i va disputar 52 partits i va fer 15 gols entre l’any 1994 i 2006. L’any 2002 va disputar amb la selecció charrúa el mundial de Corea i Japó.

Des d’aquí volem donar ànims al jugador i desitjar-li molta sort!

Ànims Darío!

1 comentari:

Anònim ha dit...

A Darío Silva un periodista rediofónico lo llamaba "el bombero torero" y se reía de él. La realidad es que siempre ha sido un profesional. Yo también le envío ánimos.