9.3.10

Barcelona blanca (i blava)

Ahir va nevar a Barcelona. Amb el meu germà vem estar jugant com dos nens petits al terrat de casa. Boles de neu, ninots, caigudes, volteretes, guerra de neu amb el nostre veí... Allunyats del caos circulatori, de problemes amb la neu i d'altres circumstàncies que van convertir a bona part de Catalunya en un gran caos vem gaudir d'una tarda molt entretinguda.
I tot i que els núvols van convertir a Barcelona en un paissatge completament blanc, nosaltres vem posar el toc de color blanc i blau.
Visca l'Espanyol!

4 comentaris:

Jaume21 ha dit...

Jajajaja quina foto més bonica! Jo també vaig jugar com un nen (que ho sóc) amb la neu a Montmeló. Lo dolent es que a una batalla de boles de neu em van trencar el paraigues, :(, sort que era dels "chinus"! jeje.

Visca l'Espanyol!

Anònim ha dit...

Doncs jo em vaig fer una foto amb la bufanda de l'Espanyol en mig de la nevada.
Quasimodo

Història i tradició ha dit...

Jo vaig patir una mica més amb la nevada, jeje, però tampoc em queixo. Gran idea aquesta de fer un ninot de neu perico ;)

Guim ha dit...

Jaume 21: Ei! I quantes boles de neu els hi vas tirar als culés del poble?! De ben segur que es van menjar més d'un eh! Jejeje!

Quasimodo: Jejeje! El meu pare també s'en va fer una de foto.

Història i tradició: Sisi, més d'un perico va patir. Però em sembla que ja estem acostumats a això els de l'Espanyol. =)