29.3.10

Voltant per la ciutat

Aprofitant que aquests dies de setmana santa em quedo a Barcelona, ahir vaig sortir a donar una volta per la ciutat. Un passeig pel barri del Poblenou i només sortir del metro aquesta imatge. Em va alegrar el matí veure aquesta blaconada tan espanyolista. Tot un goig!

7 comentaris:

Història i tradició ha dit...

Si fem cas a la banderes, guanyarem als culés per 3-1... com l'altra vegada a Montjuïc. On s'ha de signar?????

Anònim ha dit...

Quan veig un distintiu blanc i blau sento el mateix i m'envaeix una gran alegria.
Quasimodo

Josep Maria ha dit...

Sana rivalitat. Tant de bo sempre fos així a tot arreu. Que cadascú pugui mostrar els seus símbols i de manera plural... La llástima és que aquest percentatge de banderes de la foto no reflecteix la realitat social d'aquest pais on només des de les instàncies oficials, mitjans de comunicació, etc. es fomenta tot el que supossa la bandera de la dreta de la foto...
Una abraçada,josep maria.

Jaume21 ha dit...

És bastant dificil trobar banderes del RCDE penjades a les cases. Jo quan ho veig m'alegro! Nomès mirant la foto sembla que hi hagin més pericos que culés... per que no és així? jejeje.

Guim ha dit...

Història i tradició: Ei! I si fem cas a les banderes i als simbols que hi ha penjats a la finestra? Hi ha 2 escuts més. 3 + 2 = 5. Firmem un 5 a 1? Jejeje!

Quasimodo: Doncs l'alegria en aquest cas va ser majúscula. Sortía tot atabalat del metro i veig una balconada blanc i blava.

Josep Maria: Si. Sana rivalitat. Però tant de bo deixessin de tocar els ******* tota aquesta culerada.

Jaume21: Ves a saber, potser en aquell edifici són tots pericos i només hi ha un veï culé. El que donariem molts de nosaltres per viure en un edifici així eh. Jejeje!

negrorevolution ha dit...

gran foto!

3 a 0. Osvaldo, Sahar, Pique en pròpia!

Guim ha dit...

negre_allstar: El resultat m'agrada i també m'agradaría veure un gol en pròpia de l'impresentable d'en Piqué. Salutacions perico!