6.10.07

Penya Blanc i Blava de Sant Feliu de Codines

La Penya Blanc i Blava de Sant Feliu de Codines va començar ahir, de manera oficial, una nova aventura. Aquesta localitat vallesana va tenir durant mols anys un penya activa i dinàmica. Per motius que desconec va deixar de mantenir aquesta activitat i mica en mica es va anar apagant fins que recentment un grup de joves del poble van decidir tornar a activar el sentiment perico i van refundar la penya.

Al juliol vaig tenir el plaer d'assistir als actes de refundació i a la presentació de tot l'equip directiu, les amistats que em lliguen a Sant Feliu de Codines m'han permés pujar sovint al poble i gaudir de l'Espanyolisme amb la gent d'allí. Després d'uns mesos difícils on buscar local, pagar les quotes i fer els carnets era una prioritat la penya ha aixecat el vol de manera oficial.

Per la festa major de Sant Feliu aquests joves van montar un "chiringuito" blanc i blau i es van donar a conèixer a la gent del poble i voltants. També vaig poder gaudir de l'ambient que es viu al seu local en un dia de partit, concretament va ser la 2a jornada amb un Betis - Espanyol on tot i acabar el partit amb un regust amarg per l'empat la gent d'allí va fer que sortís amb un somriure d'orella a orella.

I ahir es va fer el sopar de presentació, amb uns 60 convidats i personatges ilustres com Iñaki (ex-jugador de l'Espanyol), José Luís Morlanes (una de les persones més importants per aconseguir el somiat camp de Cornellà - Prat), Anna María Fusté (fervent lluitadora espanyolista i molt estimada per tots nosaltres), Ramón Rius (President de la FCPE) i Pere Pladevall (alcalde de Sant Feliu i perquito declarat).

Regnava un ambient de germanor i d'espanyolisme que feien d'aquell sopar una gresca constant. Després de tastar el deliciós pastís blanc i blau es van fer diferents discursos on va destacar l'explicació clara del senyor Morlanes sobre el futur del nostre camp, els ànims d'en Ramón Rius per tirar endavant la penya i les paraules sempre sinceres del mític Iñaki, també va parlar l'alcalde i va deixar veure els seus colors tot recordant com de petit visitava Sarrià. Com a cloenda de l'acte l'Anna, la joiosa presidenta, va agraïr la presència de tots els assistents i va tenir un emotiu record pel seu pare, qui ens va deixar massa aviat i sempre recordarem com el gran perico que era. Des d'aquí agraïr a la gent de Sant Feliu el tracte que han tingut amb nosaltres i molt especialment agraïr a l'Anna i el Josep tot el que han fet. Aquest agraïment també és extensible a la resta de gent que he tingut el plaer de conèixer, gràcies Marc, Eli, Abelius, Jordi (La Pena), Xavier (el de les matrícules), Marta, Lluís i tots els altres que em deixo.

I també em fa gràcia dir que formo part de la junta ja que ocupo el càrrec de vocal i és una cosa que em fa molt il·lusió.

Gràcies per tot! Visca l'Espanyol i llarga vida a la Penya de Sant Feliu de Codines!

10 comentaris:

Emilio ha dit...

Tú lo has dicho. LARGA VIDA A LA PENYA BIB DE SANT FELIU DE CODINES

Anònim ha dit...

Gràcies a tu, Guim, per haver vingut i a tota la teva família. No parem de rebre felicitacions de tot el poble! I ara a seguir treballant per la penya i pel nostre Espanyol!
Una abraçada.

Anònim ha dit...

Ei, Guim! Moltes gràcies per la teva assistència i pel teu escrit referent a nosaltres. Esperem que la penya continuï creixent amb gent com tu!
Una abraçada

Spitfire ha dit...

Felicitats nois! Molta sort en aquesta nova aventura! Si algun cop necessiteu quelcom, no dubteu en comptar amb nosaltres, els Pericos Montmeló ;) Una abraçada!

futbol blanc-i-blau ha dit...

és una gran noticia veure com l´espanyolisme creix fora de la ciutat.

Anònim ha dit...

Noi, teniu molta activitat. Continueu així i feu espanyolisme del bo.

Guim ha dit...

Emilio: Después del esfuerzo desinteresado de unos cuantos lo mínimo que pedimos es que esto salga adelante. Un saludo!

Anna: Gràcies a tu presidenta, tots sabem que és el Joan des del cel blanc i blau qui ens dona l'empenta necessaria per tirar aquest projecte endavant. Una abraçada!

PBB Sant Feliu de Codines: Gràcies a tots vosaltres! Sou collonuts!

Spitfire: Moltes gràcies! Sort a vosaltres també amb aquesta penya de Montmeló i si necessiteu res també podeu contar amb nosaltres. Visca la germanor entre penyes! Cuida't!

Futbol blanc i blau: El moviemnt fora de la ciutat de Barcelona és enorme i dóna goig viure l'Espanyol en un poble com Sant Feliu.

Quasimodo: Malauradament no tenim tanta activitat com voldriem. Mica en mica començarem a treure material i a preparar algun desplaçament.

Anònim ha dit...

es molt maco veure com l'espanyolisme va creixent dia a dia. enhorabona

Anònim ha dit...

SAC I GANXO!

Guim ha dit...

Mireia: I més que anirà creixent. Una abraçada!

Anònim: Sempre Sac i Ganxo! Quina gent més maca la de Sant Feliu!