8.1.07

De vacances i derrota

RCD Espanyol 0 - Recreativo Huelva 1

Abans de començar s'ha fet un minut de silenci en memòria dels socis que ens han deixat al 2006, també per Manuel Fuster, l'encarregat de la residència de l'Espanyol, per les víctimes de l'atemptat d'ETA i pels aficionats del Recre que van morir en accident de trànsit quan anaven a veure un partit del seu equip.

Avui els jugadors han sortit adormits, semblava que encara pensaven en les vacances de nadal o en els regals que els reis els hi han portat.

El partit no ha sigut gaire dur, però la defensa visitant ha actuat amb duresa

El conjunt andalús s'ha apropat amb perill a la porteria de Kameni, que ha intervingut en un parell d'ocasions. Els nostres deixaven anar algun contraatac i semblava que podia arribar el gol, però el Recre ha fet un gran partit i ha mostrat una gran solidesa defensiva. La segona part ha estat més del mateix i després d'un error de De la Peña els de huelva han aprofitat per marcar l'únic gol del partit.

En Valverde ha fet canvis buscant la reacció, però ni Pandiani ni Julián han pogut fer res. L'àrbitre ha mostrat un targeta groga a Zabaleta que no podrà jugar el derbi del proper dissabte. Més tard ha sortit en Moha, però el partit ha seguit igual, l'Espanyol s'apropava a l'àrea i el Recre portava molt de perill en els contraatacs. En Moisés ha pogut empatar quan ha enviat la pilota al pal després d'una rematada de cap.
Finalment l'Espanyol ha perdut contra un bon equip que ha jugat molt millor que nosaltres.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo primero de todo muchas felicidades por tu aparición en el As.

Respecto al partido de ayer, además de que el Recre es mucho Recre, también creo que tuvimos mala suerte. En la 1º parte hubo un par de ocasiones de Luisgar que si llegan a haber entrado, el equipo se habría echado un poco atrás y el contragolpe del Recre no habría sido tan efectivo.

Pero bueno, que le vamos a hacer. Ahora viene la peste... Hay que vencerla como sea.

Saludos Quim!

Guim ha dit...

Ferruti: Gracias!
No me gusta perder pero el Recre juega a futbol y jugó un buen partido, nosotros no supimos aprovechar nuestras oportunidades.

El sabado a ganar al otro equipo de la ciudad! Un saludo Ferruti!