6.5.10

Fent números

No és que juguem gaire bé però crec que podríem estar molt millor si no fos pels àrbitres i les seves decisions.
Aquí van els números:

Espanyol - Xerez: Sumem un punt empatant a 0. L'àrbitre no veu un penal clar sobre Coro. - 2 punts.

Barça - Espanyol: Derrota 1 a 0. Penal inexistent de Baena. -1 punt.

Valencia - Espanyol: Derrota 1 a 0. Perdonen l'expulsió a Albelda, quan la temporada passada van expulsar a Rufete per una jugada idèntica. Finalment al minut 92 Zigic va marcar el 1 a 0 amb tot el Valencia volcat a l'atac. -1 punt.

Espanyol - Mallorca: Empat a 1. Penal inexistent de Victor Ruiz. 2 possibles penals a Moisés Hurtado i a Ivan Alonso. -2 punts.

Málaga - Espanyol: Derrota 2 a 1. Clar penal a Ivan Alonso amb empat al marcador. La jugada era targeta vermella per a Munúa. Més tard el Málaga va fer el 2 a 1 definitiu. - 3 punts.

Espanyol - Villarreal: Empat a 0. Expulsió injusta a Callejón, és evident que es va tirar i no era penal però prèviamente li fan una falta que no pita l'àrbitre ni el linier que estava davant. L'expulsió arriba quan l'Espanyol controlava el partit i més atacava.

Valladolid - Espanyol: Empat a 0. Gol mal anul·lat a Osvaldo i penal a Ben Sahar. - 2 puntos.

Espanyol - Sporting: Empat a 0. Possible penal sobre Ben Sahar. - 2 punts.

Zaragoza - Espanyol: Derrota 1 a 0. Penal inexistent de Pareja i per tant no hi hauria d'haver expulsió del central. - 1 punt.

Com que no tot serà perjudicar ni queixar-se dels àrbitres quan no guanyem faig un petit recordatori d'alguna altre jugada polèmica.

També ens perdonen un penal en contra en el partit davant del Tenerife, però no té gaire importància ja que vem perdre 4 a 1.
Contra el Depor a Cornellà ens van anul·lar un gol legal d'Ivan Alonso tot i que el partit va acabar en victòria nostre per 2 a 0.
Amb el València a casa també li van anul·lar un gol legal a Zigic, però el València es va imposar 0 a 2.

Sumant aquests puntets podriem tenir 14 punts més. Clar està que amb això no vull justificar el mal rendiment de l'Espanyol ni els molts errors que cometem a pilota aturada o els canvis incomprensibles de Pochettino, però fent un balanç general crec que ens han tret molt més del que ens han donat. Us imagineu on podríem estar amb 14 punts més? I sobretot, lo tranquils que hauriem passat les últimes jornades.

I com va dir ahir Pochettino en roda de premsa: "El arbitraje ha sido sospechoso".

7 comentaris:

negrorevolution ha dit...

lamentable tot plegat!

Salut!

Història i tradició ha dit...

Exactament. Ningú no pot disculpar la lamentable temporada que ha fet l'Espanyol fora de casa. Ara bé, que no ens fotin els punts merescuts, si us plau...

Jaume21 ha dit...

Com ja et vaig comentar en un altre post, segur que el Far$a els sobornen, i segur que a l'Iturralde el doble de diners. Com odio a aquest tio...

Guim ha dit...

negre_allstar: Lamentable que el senyor Iturralde sigui àrbitre i ens hagi fet el que ens ha fet.

Història i tradició: Sóc crític també amb l'equip fora de casa però fixa't que també anomeno partits jugats a casa. I els partits que comento són els que em venen al cap. Que segur que si ens posem a mirar detalladament ens surten més penals, targetes i decisions arbitrals desfavorables. En fi, que ja només ens toca aguantar als àrbitres 2 jornades més i podrem descansar d'ells fins que comenci novament la temporada.
Una abraçada.

Jaume21: Doncs Jaume, cada vegada ho veig més probable. No puc entendre que xiulin així sempre contra l'Espanyol. El que està clar és que el senyor Iturralde si cobra per putejar-nos tindrà un bon sac de diners i es podrà comprar un apartament i un Ferrari per exemple.

Sentimiento Perico ha dit...

No ha sido una buena temporada arbitralmente hablando.

Saludos.

Anònim ha dit...

Anys i anys que veiem el mateix tracte arbitral. No és que ho facin malament és què són conscients de les seves errades i a més se'n riuen.
Quasimodo

Guim ha dit...

Sentimiento Perico: Entre los pocos goles que hemos visto y las cagads arbitrales no ha sido una buena temporada.

Quasimodo: Si. Però ja podrien riure's també del Bar$a...el que passa que són molt valents per fer-ho contra nosaltres però no contra els grans.