29.4.10

Ajuntament de Barçalona

Aquesta és una imatge de la web de l'Ajuntament de Barcelona. La imatge parla per si sola i és una mostra més del que ens toca aguantar a tots els que no som del FC Barcelona.


Indignant, patètic i tendenciós el comportament d'aquesta instituació envers tots els ciutadans (lliures?) de la ciutat.

Però bé, tot i el seu rebuig i menyspreu contra els que no professen el sectarisme blaugrana sempre hi haurà algú amb força per cridar ben fort Visca l'Espanyol!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Són les contradiccions dels polítics que tenen el poder. Parlen d'oportunitats, d'igualtat i a l'hora de la veritat arriben a deixar de ser políticament correctes quan es tracta del seu equip i dels seus colors.
Volen una ciutat esportivament unicolor i per molt que ho intentin no ho aconseguiran. Ells son la imatge del feixisme esportiu. El meu barri feia ahir nit una molt bona olor a la pòlvora dels coets que van fer esclatar els què celebraven la llibertat de Catalunya.
Quasimodo

Història i tradició ha dit...

És vergonyós qie això sigui el pa nostre de cada dia.

Jaume21 ha dit...

Jo n'estic ben fart del culerisme. Fa un parell de dies estava mirant els esports per TV3 i nomès parlaven del Far$a-Inter (del que per cert me'n alegro molt de la victoria de l'Inter. Si es que fan abans el Madrid i les altres lligues (extrengeres!) que l'Espanyol. M'estranya que els meus pares vegin aquest canal.

Jo sóc dels que criden ben fort VISCA L'ESPANYOL, i a més PUTA FAR$A I PUTA TV3!.

Emilio ha dit...

Hay que ver los horteras que llegan a ser eh

Guim ha dit...

Quasimodo: Ja fa anys que volen imposar uns colors. Però no hi ha manera...en 110 anys no han pogut.

Història i tradició: Doncs si, i finançat amb els diners de tots els ciutadans.

Jaume21: Ara amb la TDT pots deixar de sintonitzar alguns canals. Així que ja saps que fer amb Tv3. Jejeje!

Emilio: Son horteras y otras cosas peores.

Anònim ha dit...

No tots els cules som així jo sóc del Barça però si es juga un espanyol- qualsevol equip d'espanya (menys el barça) o de fora d'espanya animo al espanyol sens dubtar-ho visca el barça visca l'espanyol i visca catalunya.