18.11.07

Ens agrada l'himne?

Trobar una cançó que identifiqui al club i que agradi a tothom no és fàcil.
A l'Espanyol sembla que ens agradi discutir i sempre busquem motius per fer-ho, quan no és una cosa n'és una altre i així sempre hi ha debat sobre la taula.
Fa un parell d'anys, amb l'Espanyol de Lotina vorejant el descens la pregunta era ¿Dani o Espanyol 3.0?, l'any passat va sorgir el debat de ¿Gorka o Kameni? i aquest any com que l'equip va bé i estem en un gran moment esportiu i a nivell de directiva un dels debats que hi ha sobre la taula és ¿t'agrada l'himne?

A mi personalment m'agrada, de fet m'agraden tots els himnes de l'Espanyol, però trobo que no és una cançó que enganxi gaire. Potser hauriem de fer un himne que l'afició canti i que sigui representatiu per a la gran majoria de pericos. La directiva va fer un intent per animar al jovent i es va fer la versió rock de l'himne actual, la versió del grup Statuas d Sal va aconseguir enganxar a la gent, però la directiva no li va donar continuitat i sempre hem acabat escoltant la versió més light.
De totes maneres jo segueixo considerant com a himne el mític "Espanyol Alé Espanyol Alé" mentre veig a tota una grada entregada amb les bufandes enlaire, perquè quan veig això s'em il·luminen els ulls de blanc i blau.

A vosaltres quin himne us agrada més?

33 comentaris:

Barcelona Blanquiazul ha dit...

Que vuelva el himno del 83!!

Un placer conocerte, ya nos iremos viendo o en La Curva o en el Femenino, que ahora que lo he probado me será difícil resistirme a ir cada domingo, jejeje.

Saludos!

Guim ha dit...

Edu: El himno que comentas se canta siempe en La Curva.

Encantado de conocerte y hasta pronto. Saludos perico!

Barcelona Blanquiazul ha dit...

En La Curva... o en el Femenino, co hoy, jojojo.

Qué grandes! Una abraçada!

Albert ha dit...

A mi també m'agraden tots els himnes de l'Espanyol. A més crec que l'actual és un dels millors himnes de la Lliga.

Salutacions.

Sentimiento Perico ha dit...

A mi el actual no me gusta nada!!!
Me gusta el que era bilingüe, para mi gusto el mejor!
http://sentimientoperico.blogspot.com

Guim ha dit...

Edu: El proximo dia más! jejeje

Albert: Hi ha himnes molt dolents. El del Depor, Mallorca i Nàstic són horribles. Salutacions.

David: Yo creo que el bilibgüe es el más representativo.

Emilio ha dit...

Con lo que tenemos ahora mismo, yo personalmente pondría la versión rock a la salida de los jugadores y a todo trapo, para que todos empezásemos el partido con la adrenalina al 100%. La versión coral la dejaría para el final, mientras se saluda al equipo tras el partido.

Anònim ha dit...

Personalment,crec que l'himne actual va ser maco en el seu moment, és a dir, per commemorar un centenari. Tornar a una versió anterior tampoc em sembla del tot encertat. Crec que s'hauria de fer un nou himne amb el qual la gent s'hi sentís més identificada i que donés ales a l'equip i l'afició.
Ens veiem aquest finde Guim!
Una abraçada des de Sant Feliu.

Spitfire ha dit...

Com a himne, m'encantaria la versió rock d'Statuas de Sal. El de Sarrià en bilingüe és preciòs, pero no sóc partidari de tornar al passat, aixi que com a càntic de la curva, ja m'està bé.

Per cert, com a himne de club de futbol sempre m'ha agradat el de la Real Sociedad:
Txuri-urdin, txuri-urdin maitea.
Txuri-urdin, txuri-urdin aurrera.
Beti beti maite, maite maite maitea
Donostia donostiarra.
Aurrera mutilak, aurrera guipuskoa!
Gaztedi aupa, gaztedi txuri-urdinak!

Guim ha dit...

Emilio: Seguro que con la versión rock al principio la afición estaria más animada. Un saludo!

Anna: Ja tinc ganes de veure a tota la colla de Sant Feliu. Prepareu-vos perqué dissabte em teniu allí! 1 petò!

Spitfire: Totalment d'acord amb tu. L'himne de la Real és un dels més macos que hi ha...tinc bons amics Txuri Urdin i és un equip que sempre m'ha caigut molt i molt bé. Una abraçada Xavi! Ens veiem a Iruña.

Anònim ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Anònim ha dit...

Doncs jo si que crec que l'himne actual enganxa. Potser no es gaire popular perquè té un vocabulari bastant cult, però hi ha una frase que mai em trec del cap:

D'avis a néts en noble nissaga, som d'una sola generació.

Aquesta frase és important per a mi, ja uq el meu avi, que en pau descansi, em va transmetre sense paraules, un sentiment grandiós pel nostre Espanyol.

Enhorabona pel blog Guim, espero veure't al Derby. Jo hi aniré. Cuidat.

Miki.

Guim ha dit...

Miki: Molt emotiu això que has comentat. Segur que el teu avi està molt orgullós de tu.
Cuida't molt i a veure si et veig pel derbi. Radical!

Anònim ha dit...

Que vuelva "campeón del señorío"

Anònim ha dit...

A mi també m'agrada més l'himne bilingüe, però bé como tornem amb aquell himne ens taxaran de
"feixistes". El que si es veritat que s'ha de canviar l'actual.

salutacions!!!!

negrorevolution ha dit...

L'himne actual esta molt be...mai hauriem de tornar a l'himnre belingue. Escolteu, estem gairabe al 2010...

ara, com ja ha comentat un anterior comentari, l'himne hauria de ser el rocker, que enganxa, i molt!

Ja ho fan a l'estadi del borrussia monchengladbach. Aquests tenen un himnre rocker (força hooligan, per cert). La canço comença abans de que els jugadors saltin al camp...i quan be el "subidon" llavors es quan els jugadors surten al camp...es espectacular!

Aposto per l'himne rocker de les Statuas!

Salutacions!"

futbol blanc-i-blau ha dit...

sense cap mena de dubte seria millor tornar a l´anterior.jo recordo deixar-me la veu a sarrià primer al gol nord amb la juvenil i despres al gol sud amb irreductibles, tota la grada cantan l´himne, ara en canvi ningu canta l´actual. i a glasgow en diferents moments va ser l´anterior el q es va cantar.q sigui bilingue no pot ser un problema en una societat bilingue com la nostra.

Guim ha dit...

Farago: Hi ha molta gent que ho demana. És un himne que jo recordo amb carinyo perqué va ser el primer que vaig escoltar a Sarrià.

Pericoscopio: Si algú ens diu feixistes m'és ben igual. Only RCDE!

Negre_allstar: Estaría bé agafar idees d'altres llocs d'Europa. Per cert...ahir la Penya va estar genial. Salutacions!

Futbol blanc-i-blau: De fet`, l'Espanyol és qui millor representa Catalunya...entre d'altres motius pel bilingüisme. Salutacions perico!

Stubbins ha dit...

Jo que no soc perico només recordo el bilingüe i l'actual del Centenari. A mi em semblen que estàn tots dos prou be.

Recordo la frase de l'àntic himne que deia "SOLO UN CLUB" M'agradava força aquella part, per la indirecta bastant directe.

Guim ha dit...

Stubbins: Era una indirecta totalment directa i que definia molt clarament el que som. Parlant d'himnes...com el You'll never walk alone no hi ha res! Salutacions!

Anònim ha dit...

Tots els himnes que han estat nostres eren farcits de lletres molt bones i tots, absolutament tots, amb missatges directes i ples de contingut. Si arriba el moment que toca canviar l'himne, doncs a canviar-lo.

Tifo Perico ha dit...

CAMPEON DEL SEÑORIO, CON LEAL RIVALIDAD
TU TE IMPONES ANTE CADA DESAFIO,
SER SEÑOR CON TU RIVAL EN SARRIA!!!

Que vuelva el himno bilingue!!!!

www.tifoperico.blogspot.com

Anònim ha dit...

Força Barça, Barça i Barça!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Penya!!
Penya!!
Penya!!

Anònim ha dit...

El culerot aquest que ha escrit és lògic que no hagi posat nom, doncs no deu saber qui és el seu pare.

Guim ha dit...

Quasimodo: En tots els himnes hi ha parts amb les quals ens identifiquem molt.

Tifo Perico: Tothom recorda el bilingüe. El poble és qui decideix. Salutacions!

Anònim: Força Penya! La resta demostra que hi ha d'haver de tot. Salutacions!

Anna: Hi ha alguns que ja escalfen motors pel derbi. Una abraçada i dir-te una vegada més que aquest cap de setmana ha estat genial amb vosaltres.

Josep Maria ha dit...

Els temes "identitaris" que dirien alguns ara, sempre son els temes més polèmics i que més ressò tenen entre els socis. Els temes de himnes, banderes...
El que desitjo es guanyar demà, i llavors que els possin tots des del primer fins al darrer. En bilingue, i en català. En de sumar i no dividint-se, que el important es guanyar aquesta gentussa que ve demà.
Salutacions Guim.

Josep Maria ha dit...

Els temes "identitaris" que dirien alguns ara, sempre son els temes més polèmics i que més ressò tenen entre els socis. Els temes de himnes, banderes...
El que desitjo es guanyar demà, i llavors que els possin tots des del primer fins al darrer. En bilingue, i en català. En de sumar i no dividint-se, que el important es guanyar aquesta gentussa que ve demà.
Salutacions Guim.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Pericos sin fronteras ha dit...

¿Un club de fútbol tiene que tener himno? Dejémos de solemnidades o acabaremos por estropearo todo. Canciones, muchas canciones, muchas alegría y poca solemnidad Y que cada uno cante la que más le guste. Así se impuso el You'll never walk alone, que es una canción muy anterior adoptada.

Guim ha dit...

Josep Maria: A l'Espanyol sempre passa això, hi ha una gran divisió. I crec que hem demostrat que quan tots estem units assolim fites ben altes. Salutacions!

Pericos sin fronteras: Ese también seria un buen debate. Una canción para el Espanyol podria ser la de Sobreviviré! Jejeje! 107 años resistiendo! Un abrazo!

Anònim: Si tens ganes de bramar i faltar al respecte ho pots fer, però no cal que ho facis en aquest blog perico. Moltes gràcies!

Anònim ha dit...

Al nivell dels bloggers pericos els hi passa el mateix que a l'Espanyol. Qué cada vegada tenen més qüalitat. Seguiu endavant i com diu un comentari: Sobreviviré

Stubbins ha dit...

Guim!! Que passa tiu? No hi ha crònica del derby??

Guim ha dit...

Pep Carbonell: La qualitat la poseu vosaltres amb els vostres comentaris i la vostra participació. Salutacions!

Stubbins: Va ser un derbi trist, no em va agradar gaire i vaig tornar bastant malhumorat a casa. Sort del Coro! See you!