15.8.07

Coneixent espanyolistes

Casualitats de la vida...a l'hotel on estàvem passant uns dies de vacances vam conèixer a un matrimoni perico. Nosaltres sempre anem amb la nostra samarreta blanc i blava o amb la tovallola de l'Espanyol perquè aquell poble està inundat de babaugranes.
Un día que teniem les tovalloles penjades a la terrassa perqué s'eixuguèssin els veïns del costat ens van dir que ells també eren socis i vam gaudir d'una agradable conversa comentat les 2 finals de Copa viscudes i el somni de Glasgow. És curiós i molt il·lusionant conèixer pericos tan lluny de casa i més quan veus que molta gent de l'hotel i del poble llueixen samarretes amb els colors d'un cantó de Suïssa.
Tot i estar de vacances hem seguit enganxats a l'Espanyol, al matí, quan llegiem la premsa ens assabentàvem de tot encara que la informació blanc i blava era més aviat escassa. D'aquesta manera m'he adonat de les dificultats que tenen alguns pericos per estar al día de tot el que envolta el nostre club. Em vaig enrecordar de l'Emilio i del Ferruti que viuen l'Espanyol des de la distància, afortunadament ens queda internet per conèixer notícies periques, perquè els diaris de la Comunitat Valenciana parlen ben poc de l'Espanyol. Ara que ja estic a Barcelona toca retornar a la rutina, a llegir els contats diaris que parlen de nosaltres i a mirar les manipulacions tendencioses de Tv3.
Als que encara esteu de vacances...aprofiteu aquests dies i gaudiu de l'estiu!
Ens veiem demà al Ciutat de Barcelona!

4 comentaris:

Emilio ha dit...

Bueno, desde que apareció el P.O.L. por internet esto ya es otra cosa pero antes si querías saber lo mas mínimo acerca del Espanyol debías pasar obligatoriamente por el M.D. o el Sporc, lo cual no es del todo agradable. No por la poca información que nos dedican, sino por la cantidad de hojas que desperdician ambos diaríos hablando sobre no se que secta suiza ^_^

Josep Maria ha dit...

Yo lo diarios (incluso el Bib) me ha quedado siempre la costumbre de empezar a leerlos por el final. No sé si influido por la epidémia que cita Emilio de esos dos, tanto tiempo, o por que en el BIB salen el forum, la pagina de conya, el futbol base y los femeninos pero siempre empiezo por el final, jeje.

Per cert ahir vespre a lo lluny vaig veure un noi pescant en la platja de Premià (entre Premià i Ocata) amb la samarreta de Glasgow. Vaigi per ell la meva felicitació al igual que a tots els que manteniu blogs amb més o menys actualitzatció, però mostrant el nostre sentiment perico.
Una abraçada amb tot el Sentiment Perico.

Albert ha dit...

Jo visc prop de Girona i no conec cap quiosc de Girona ciutat que venguin el Blanc-i-blau. Només n'hi ha un a les afores i encara moltes vegades no el tenen. És una gran sort tenir POL i els blocs pericos.
http://sempreperico.blogspot.com/
Salutacions.

Anònim ha dit...

Es triste el no tener información de tu equipo, pero bueno, gracias a internet hoy en dia te puedes enterar de prácticamente todo lo que se cuece en el club.
Yo tengo metido en favoritos, ademas de POL, la parte de la web del Espanyol del Sport y EMD, asi evito el pasarme por la zona de la peste.