31.12.08

Adéu 2008!

Per fi ja s'acaba aquest nefast any. Esportivament parlant no hem estat a l'alçada de les expectatives que s'havien creat entorn de l'equip. Després del partit contra el Villarreal tot es va convertir en un conte molt trist. Començant per algunes derrotes doloroses, com al camp del Valladolid (on ens van marcar el gol més ràpid de la lliga), o la pallissa que ens va caure a Múrcia, on un equip patètic entrenat per Javier Clemente ens en va fotre cuatre. També les lesions ens han marcat molt. En Tamudo amb un braç trencat, el De la Peña amb...moltes coses trencades, el Rufete que ha passat més hores als serveis mèdics que a casa seva.
Tot això mica en mica ha anat crispant a la gent i ha acabat amb una desunió entre el públic i els jugadors. Ara, de moment, la situació és força semblant a la de la temporada anterior però esperem que aquest 2009 ens torni ben amunt.
Des d'aquí us desitjo un bon 2009 i una abraçada ben forta!
Salut i Espanyol!

19.12.08

Cantera

Sempre he sigut partidari de la cantera. De fet, com més fitxatges fa la direcció esportiva més partidari em torno de donar possibilitats a la gent del planter. No acabo d'entendre com el club es gasta els diners en fitxar a Román Martínez en comptes de donar una oportunitat a jugadors com Juliàn o Jordi Gómez. Amb això no vull dir que Román Martínez no sigui un jugador vàlid, de fet, crec que és un encert el seu fitxatge ja que tot i no estar encara del tot integrat en l'estil de joc s'ho deixa tot al camp i des del meu punt de vista s'esforça per l'equip. Però tornant al tema de la cantera m'agradaria que aquest joves tinguessin una oportunitat al primer equip, ja que molt probablement suplirien les seves mancançes tècniques amb la il·lusió d'estar jugant en un club de primera, el club que al cap i a la fi els hi ha donat la possibilitat de jugar i donar-se a conèixer. També l'afició s'identificaría abans amb un jugador com el Julián que ja porta uns anys al club i sap com som els pericos, en canvi un jugador qu vingui d'un altre equip molt possiblement no acabarà de saber quin és el significat de ser i sentir-se perico. No sé si m'he explicat prou bé, però es que ara mateix estic amb un munt d'idees al cap i sembla que no m'acabo de concentrar...deu ser que tinc la il·lusió de seguir endavant amb el blog. Com quan vaig començar.
Visca l'Espanyol!

Ja sóc aquí!

Primer de tot m'agradaria demanar disculpes pel temps que he estat absent. A partir d'ara intentaré actualitzar més sovint i tornar a aquest món blogger. Espero que el blog torni a funcionar i que el primer equip faci el mateix perqué a aquest pas tindrem el camp més bonic de 2a divisió i no seria gaire agradable veure un diumenge a les 12 del migdia un Espanyol - Eibar...
Doncs res més. Una abraçada per a tota la pericada i gràcies perqué si no fos per molts de vosaltres no m'hauria animat a seguir endavant amb aquest projecte de La Chatarra.
Visca l'Espanyol!