7.3.07

Punt a punt

RCD Espanyol 1 - Villarreal CF 1

Partit obert on els dos equips podrien haver marxat amb els 3 punts.
Ha començat atacant el conjunt de Castelló però s'ha trobat amb un Kameni impressionant que ha salvat dos ocasions de gol. El "Tigre de Yaundé" també ha fet una magnífica estirada en una pilota que anava bombejada i que finalment ha acabat en còrner.

Aquestes ocasions i el domini del Villarreal han fet despertar als nostres que han començat a tenir la pilota i a crear ocasions de gol. Al minut 28 en Luís García ha llençat rapidament una falta i el murri Tamudo ha engaltat la pilota i ha marcat el primer gol del partit (cada vegada més a prop de Marañón).
L'Espanyol seguia inquietant la porteria dels visitants però els del Villarreal no s'han arrugat i buscaven amb insistència el gol de l'empat.
Amb 1 a 0 en el marcador s'ha arribat a la mitja part. Durant el descans han sortit al camp els nois del Juvenil A que s'han proclamat campions de lliga. La grada ha ovacionat a l'equip i La Curva ha mostrat una pancarta que deia "Que n'aprenguin! Juvenil A campió!"
Després de que els nois entrenats per Oscar Perarnau donèssin la volta d'honor han sortit els jugadors de l'Espanyol i del Villarreal al camp.

La 2a part ha començat igual que la primera, ocasions pels de La Plana i un Espanyol que buscava la oportunitat per fer el 2 gol. Però al minut 53, en Forlàn ha marcat un gol esplèndid, la pilota ha entrat per l'escaire i en Kameni només ha pogut mirar com la pilota arribava al fons de la xarxa. A partir d'aquí el partit s'ha tornat boig, ocasions per l'Espanyol i pel Villarreal. L'àrbitre també s'ha tornat boig i ha mostrat un criteri nul. Els canvis de Valverde tampoc han fet efecte, ni costa ni Pandiani ni Moha han pogut ser el revulsiu que l'equip necessitava.
Tot i acabar amb un punt més ha tocat patir, sobretot quan en Cani ha enviat als núvols una ocasió impossible de fallar.
Finalment empat i ja tenim 36 punts que ens apropen més a la permanència. Ara a pensar en el Maccabi i a seguir somiant amb Galsgow.